Eto iznenađen sam. Stvarno nisam očekivao da češ se javiti onako kako tebi i spada; na nivou, konačno!
Ja ću robusnije, ali u rukavicama.
Hidrič ne treba fiškala, i kad bi se našao poklopljen to bi na neki način dao do znanja. (A ti si izabrao temu bez razmišljanja kako bi mi spustio). On je jako dobro opisao sve o tom sistemu, i dao svoje mišljenje, a ja sam nadopunio da princip nije nov, "upravo" izmišljen, i pokazao. Zato nije vrijedno dalje o tome razglabati.
Ne treba ubacivati klipove u kotače, vidi se da bi me htio uvijek rado poklopiti, ali ja to baš i ne dam ili i ne volim, i koliko god da znaš na svoj način, toliko više izazivaš, a nije ti potrebno. Pusti da pametujem gdje mislim da sam "kod kuće" i okani se zakačivanja, tako i druge.
Ti stvarno ne trebaš osjećati u meni neku konkurenciju, ili smetnju, ja sudbinski više ne mogu na more, pa mi je pomorstvo i more ostalo samo nažalost imaginarno, te se onda u tom smjeru više i javljam.
Ustvari mi smo dosta slični, da kažem istih polova, a isti polovi se odbijaju, ali to ne znači da kad bi bili u društvu ne bi štimalo. Samo bi se puno filozofiralo i nametalo mišljenje mišljenju.
Drago mi je da si inovativan i braniš svoje mišljenje, ali ljudima se ne sviđa način na koji braniš tvoju osebujnu tvrdoglavosti. Koliko god da si učen i pametan, nađe se i "nadarenih" da se tako izrazim, koji imaju drukčije mišljenje.
To ja nikako ne mislim za sebe, niti se u tvoj projekt miješam, iako mi je na oko i simpatičan. Sveisto da nije bilo tako usijanih glava danas svijet ne bi bio tako napredan kako jest, pogotovo zadnjih desetaka godina.
A da malo i profilozofiram, ne znam koliko su ti "usijanci" bili tvrdoglavi, ali bi bilo bolje da se nisu tako brzo usijavali, predaleko smo otišli (mislim cijeli svijet).