Nautica portal > Obavijesti

NOVI VLASNIK FORUMA

(1/2) > >>

Mala od portala:

Dragi forumaši,

nakon punih osam godina zajedničkog druženja - vjerujem na obostrano zadovoljstvo - obavještavam vas da je Nautica Portal promijenio vlasnika.   :hello2:
Nažalost, nedostatak vremena i moje druge obaveze već su me neko vrijeme sprječavale da se i portalu i forumu posvetim onoliko koliko bi trebalo i koliko sam željela. Stoga sam tu ulogu prepustila novom administratoru i novom vlasniku. To je Mali od portala, jedan od forumaša koji dobro poznaje i forum i nautiku i koji će, sigurna sam, odlično obavljati svoj posao.

Drugim riječima, ništa se bitnoga neće promijeniti, portal i forum nastavljaju dalje funkcionirati, no ovoga puta intenzivnije nego što je to bilo prošlih mjeseci. Vjerujem da ćete i vi kao forumaši dati svoj aktivni doprinos radu foruma i da ćete podržati novog administratora i pomoći mu u vođenju foruma.

Ujedno se kao administrator na odlasku želim zahvaliti svim forumašima na dosadašnjoj podršci i pomoći, na pohvalama i konstruktivnim kritikama i na aktivnosti u brojnim postovima i temama. Ostajem i dalje član foruma jer je druženje na njemu neprocjenjivo.

Novom adminsitratoru Malome od portala želim sreću i uspjeh u radu, a svim forumašima dobro zdravlje i još puno dobrih postova.
Srdačan pozdrav

Mala od portala   :wave:

Mali od portala:
Dragi forumaši,
prije svega želim zahvaliti Maloj od portala na dosadašnjem trudu i radu te ujedno želim izraziti veselje što i dalje ostaje prisutna na forumu.  :icon_thumright:

Također, svima vama zahvaljujem na dosadašnjem doprinosu i aktivnosti te vas ujedno pozivam i dalje na aktivan doprinos sadržaju na forumu jer bez vašeg aktivnog sudjelovanja forum zapravo gubi smisao i postaje nešto poput groblja na koje ponekad netko navrati, ali ne s radošću već s određenom sjetom i prisjećanjem na neka prethodna vremena.... a ploviti će se i dalje, regatavati će se i dalje, i dalje se kupuju i prodaju brodovi, popravljaju se motori i oprema... ni jedan dan na moru nije isti. Stoga mislim da tema ima i dalje napretek, pogotovo tijekom ovih zimskih dana koji su nas, pored ove pandemije, prikovali uz ekrane i više nego što bismo htjeli.

Kontinuitet foruma ovisi o angažmanu svih nas i razmišljanjima koja želimo dijeliti s drugima. Ponekad ćemo se u razmišljanjima i razilaziti, što je posve normalno, ali se nadam da ćemo svoje argumentacije iznositi na civiliziran način, pritom cijeneći i uvažavajući sve sudionike rasprave.

Ja sam svemu ovome pristupio pomalo altruistički, cijeneći sve što forum sadrži, ne samo sadržaj već i vas, drage ljude, stoga ću beskrajno cijeniti i vaš budući doprinos forumu, bio to tekst ili slika, bio to savjet ili pitanje. 

Idemo dalje i dobro more svima!

Mali od portala  :icon_salut:

Eventum:

--- Quote from: pero on December 03, 2020, 11:37:03 AM ---Pošto se neče ništa mjenjati na forumu i portalu bitnoga onda če vam zjapit prazan,osim gosta koji dolaze samo čitati ,možda se varam jer neznam što znači ovo da če intezivnje raditi sad nego pri par mjeseci ?

--- End quote ---


Ja sam dao obećanje Malom od portala da ću pomoći koliko god mogu, stignem i znam, no troje-četvero ljudi opet ne čine forum, zato sam mišljenja da ukoliko ne bude angažmana većeg broja članova da će se forum vrlo brzo ugasiti. Samo je pitanje da li i kome je to onda u interesu.

Mali od portala:

--- Quote from: pero on December 03, 2020, 11:37:03 AM ---

--- Quote from: Mali od portala on December 02, 2020, 10:58:37 PM ---
Također, svima vama zahvaljujem na dosadašnjem doprinosu i aktivnosti te vas ujedno pozivam i dalje na aktivan doprinos sadržaju na forumu jer bez vašeg aktivnog sudjelovanja forum zapravo gubi smisao i postaje nešto poput groblja na koje ponekad netko navrati

--- End quote ---
Tako je sad !


--- End quote ---

Da, tako sam i napisao, zato i dalje pozivam sve forumaše na aktivan doprinos sadržaju.

Također, trebao bih znati razloge zašto je tako, kako bih mogao nešto promijeniti.

Ono što jamčim je da neprimjerenih sadržaja, posebno u kontinuitetu, neće biti.

Pero, posebno Vas mogu apostrofirati jer ste izrazili želju i interes za opstojnost foruma, stoga ću dodatno cijeniti Vaš trud i angažman.

Idemo dalje i dobro more svima!

Mala od portala:
Samo da kratko objasnim ovo oko administratora, što neke forumaše očito buni. Dakle, za sve forumaše administrator je samo jedan - Mali od portala -  svi ostali su tu kao privremena tehnička pomoć ako bude potrebno. I to je sve. Ako imate potrebu iz bilo kojeg razloga kontaktirati administratora to je Mali od portala!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version