Slane tehnike > Ponašanje na moru

Loša iskustva sa odvezivanjem bajbota

(1/4) > >>

stibra:
Koliko ste imali slučajeva da vam neki kreten odveže bajbot kad ste se sidrili i otišli na obalu?

Ljetos, npr. u Korčuli, žena nam je odvezala bajbot, vidjeli su je, i naravno bajbot je daleko otplutao, nitko ga nije vidio i naravno morali smo platiti istog pri povratku broda, jer osiguranje ne pokriva bajbot.
Kaj je najgore, prijava policiji i lučkoj kapetaniji, samo su se nasmješili i rekli da je to tu normalno. Ipak je došao nemotiviran policajac i napravio uviđaj. Ujutro sam nagovorio policiju da odu kod žene i pogledaju da ga nije možda spremila u garažu.

Usput, to je poznata bogata obitelj, koja je totalno izbetonirala obalu, sagradila zid da se ne može proći tim dijelom obale. Policajac je nakon razgovora rekao da su bili užasno ljuti i živčani što se netko usudio njima poslati policiju, ali sve je ostalo samo na tome. Lučki kapetan je pokazao malo bijesa, jer dobro znaju da su tamo u uvali nekoliko njih neovlašteno prisvojili obalu bez ikakve koncesije. Ali naravno nikome ništa.

Dario:
odvezivanje bajbota? sreća da jos nisam imao takav slučaj ali toga me uvijek strah

a odvezala vam ga je zato jer se se vi kao vezali na "njeno"  ili?

dag:
Katastrofa, kakvi ljudi!

matoi:
Meni je u Mulinama na Ugljanu genijalac skinuo muring s krme i stavio ga sebi na gliser, a drugi muring koji je bio slobodan između njega i mene mi je samo ofrlje nabacio na bitvu. Srećom nije se ništa dogodilo iako je bura derala ko blesava. Valjda je tip mislio da ako mi barka izgleda ko bajbot da to onda nije ništa strašno.     :P

Mato

dag:
Aaaaa! U tim situacijama ne znas da li bi njime brisao rivu ili ga sjeo pred sebe i uz biru mu objasnio mirno kako se stvari rade.
Bolje 10 x duboko udahnuti i opredijeliti se za drugu opciju.
Ona zena iz prvog posta je za prvu.  :(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version