Novi školski brod - Archambault Grand Surprise

Autor skipper_zg, Prosinac 28, 2019, 04:48:49 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pero

Citat: more  u Siječanj 05, 2020, 05:26:57 POSLIJEPODNE
Pero, pišeš da se organiziraju neprofitabilne regate po cjielom Jadranu. Što akvatorij Kvarnera ne spada u Jadransko more?

Da ,napiso sam to?no !
Si ti imal zemljopis u školi ? Odake ti zaklju?ak ovaj da Kvarner nespada u Jadransko more ?
Otvorite si novu  temu pa pišite,dosadili ste sa glupim ponavljanjem svega i sva?ega a tema je novi školski brod !

skipper_zg

Kakve sad veze ima ta Lutra i sa temom i sa i?im ?

Evo dvije slike s Trgeta, sada ?e tu biti lu?ica i ako postavimo široko bovu od starta/cilja biti ?e suci i gledanje regate sa vanjskog pontona vrh.

Škola Jedrenja, Regate - Najam brodova

www.sailing360.com

www.jkrudar.hr

pero

Lutra je novi školski brod ko i  Archambault Grand Surprise samo što je pla?en xx puta manje !
Pošto vi neshva?ate to ,neželim se dalje spustiti na vaš nivo pa uživajte dalje  :thumbsup:

skipper_zg

Citat: pero  u Siječanj 05, 2020, 07:48:55 POSLIJEPODNE
Lutra je novi školski brod ko i  Archambault Grand Surprise samo što je pla?en xx puta manje !
Pošto vi neshva?ate to ,neželim se dalje spustiti na vaš nivo pa uživajte dalje  :thumbsup:

Oprosti nisam skužio poantu jer ne znam da ima uop?e kod nas negdje u školi takav brod... Molim te još info full me to zanima, Lutra je super brod a pogotovo za skolu gdje ja apsolutno pozdravljam takve regatne lagane brodove, i mi smo donedavno imali Platua i s njim sam bio i vise nego zadovoljan a to je npr. Brod vrlo sli?an lutri. Na takvim se brodovima uci dobro jedrenje. Jel se može doci zajedrimo ?

Archambault je offshore brod i nije za usporedbu s Lutrom jer je drugi koncept potpuno ali i nešto sto sam ja htio a to je brod s kojim mogu na ?itu, na regatu, na Palagružu u Gr?ku, da ima unutarnji motor itd.

Bilo bi mi drago da navratiš sa Lutrom do Trgeta mislim da tamo vladaju savršeni uvjeti bez vala što je idealno za taj brod. Imaš u konkurenciji jednog krasnog Murphyja idealno za trku.
Škola Jedrenja, Regate - Najam brodova

www.sailing360.com

www.jkrudar.hr