Brodovi > Vaša plovila

Nauticari

(1/2) > >>

Seemann:
Cijenjeni Forumasi
Nautica -Portal je stranica iskljucivo za Jedrenjake dok su motornjaci nesto drugo, ili grijesim. Ako grijesim zar nam nije zajednicki da postujemo more, cuvamo more, da jedni drugima pomazemo u situaciji kada nema nikoga blizu a zivot je u pitanju. Ovaj portal je dobar ali molim Vas bez potenciranja. Pozdrav . :BangHead: :hello2: :icon_salut:

Mala od portala:

Poštovanje, Seemann, ovo je portal koji jednako posjećuju i jedriličari i vlasnici motornih jahti i glisera i svi oni sudjeluju u raspravama. Ovo je slobodan forum i na njemu  se ponekad zaiskri u razmjeni mišljenja, to je posve normalno i molim vas nemojte to shvatiti kao potenciranje.

Da, nažalost dio forumaša je ponekad ljut na bahate i neodgovorne vlasnike motornih jahti koji svojim ponašanjem ugrožavaju sigurnost slabijih plovila, pa svoje nezadovoljstvo objave na ovim stranicama, i to je posve normalno. Za to forum i postoji. No to nikako ne znači da i vlasnici motornjaka i glisera nemaju pravo izraziti svoje nezadovoljstvo ponašanjem jedriličara ili bilo kojeg drugog sudionika u pomorskom prometu ako procijeni da se ovaj nije ponašao u skladu sa pravilima i da to istakne u nekoj od tema na forumu. Dapače, svaka takva rasprava je dobrodošla jer je svima nama, kako i sami kažete, zajednički cilj ugodnija plovidba i veća sigurnost na moru. O međusobnoj pomoći ne treba niti trošiti riječi, jer je pomaganje u nevolji u krvi svakog pravog nautičara.

Strici:

  Podržavam u potpunosti našu "malu".  Ono što ja i neki drugi neznamo, ona vrlo lijepo
    objasni :thumbsup:.
                         

Mala od portala:


Strici   :thumbsup:

more:
Seemann, pogledaj malo ovu temu: Re: Klasa krstaš - uspjeh našeg Foruma  i prolistaj onaj link naveden u prvom postu (https://drive.google.com/open?id=1ByEOOO_5tLU2tqahGMGvmMVLqMQIXR4v)!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version