Beneteau Platu 25 - AMI

Autor skipper_zg, Prosinac 13, 2016, 10:44:52 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

skipper_zg

Pozdrav,

evo da i ja predstavim svoju barku, kao što je u naslovu Beneteau Platu 25 - proveo je život na Lago di COMO i ljetos smo otišli po njega, posudio sam prikolicu (Hvala Teo), ?ip sa V6 motorom (i plinom) i otišao na Como - bilo ih je na prodaju i ovdje ali ili nisu bili u dovoljno dobrom stanju, ili je prodavatelj bio šupak ili je cijena bila high.

Kupio sam ga sebi za gušt i za raditi s njim škole, regate, vikend izlete i sl. Brod je na Trgetu i ja imam viksu u Raši tako da mi je to za zaletiti se iz Zagreba stvarno blizu, a i svima s kontinenta koji ?e dolaziti na školu i regate.

evo i par slika ...

[url=https://postimg.org/image/lygmj0e8h/]

Škola Jedrenja, Regate - Najam brodova

www.sailing360.com

www.jkrudar.hr

Ante_Ri

Lijepo, to je u Rabcu spustanje u more?
Brod nije imao koper kada je kupljen ili slike varaju?
Planirate li ici na lokalne regate? Od lani je u Rijeci isto jedan Platou.

skipper_zg

Bok Ante, nije nikad brod brušen, ni farban, stajao je na suhom i koristio ga je vlasnik samo za gušt i regate na jezeru i vadio ga van. Plastika je kao nova tako da je sve ispalo stvarno super.

Je dobro si skužio u Rapcu sam ga bacio u more, pa planiram i?i na regate naravno, možda više od Rapca prema Puli jer mi je Rijeka dosta daleko za transferirat. Planiramo i mi jednu regatu na trgetu organizirati po?etkom sezone... još je sve samo ideja, pa kad se stvari izdogovaraju budem objavio po svuda.

www.sailing360.com

www.jkrudar.hr

dmeter

Ante_Ri

Jeste stavljali koper, brod stoji u moru?

U Rapcu je regata krstasa sredinom svibnja, za Pulu pogledajte kalendar hjs-a.

skipper_zg

Stavio sam Hempel me?utim vidim da nije to baš najbolje rješenje... nakon 6 mj. u moru ve? se primaju pido?i za dno kobilice gdje je tanki sloj... trebao sam staviti 4-5 ruku zaštite i valjda još i onaj tuberite da to bude dobro za Trget, brod je u moru i biti ?e u moru do daljnjeg... kad na?em rješenje da ga vadim ali da ne skidam jarbol onda ?u razmisliti o zimskom va?enju van, iako mi stoji u vje?noj bonaci pa mi nije ni to sad strašno.

Budemo išli na sve te lokalce legalne i ilegalne koliko bude vremena i voljne posade.

www.sailing360.com

www.jkrudar.hr

jazmi

RUFUS