"Malena"

Autor MMX, Srpanj 08, 2014, 09:34:14 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

MMX

Pozdrav,

S obzirom da je došlo do promjene plovila,red je da predstavim našu malu barku. ;D
Zahvaljuju?i ovom forumu sam pro?itao/pregledao dosta informacija o Elanu 19... Tako?er spletom okolnosti i kupio Elana od forumaša Janko_Ka. Sve je prošlo super i lijepo je da postoje ovakvi forumi sa puno korisnih informacija i dobrih ljudi.
Tek je ju?er stavljena u more,nalazi se u Jadranovu. Prvi transport/spuštanje/dizanje jarbola/vez je bilo malo napeto i konfuzno ( :D) ali svaki po?etak je ajmo re? "težak". :)
Ju?er tek malo na motor, ali sve je spremno za prvo dizanje jedara! Danas u Rijeci prolom oblaka nažalost...
Jutros prije posla iša bacit pogled na barku i ve? mi se ?inilo da "ne stoji dobro".Naravno da je sve bilo u redu.  ^-^
Redovito sam bio posada na jednoj lijepoj jedrilici od 6.5m ali sad sliedi pravo u?enje,tako da vjerojatno slijedi i par pitanja kako iskustvo bude raslo... :icon_salut:
S obzirom da ?e i maleni biti na barki (5 i 2 godine) dobro je došao topic "Brodska ljekarna", te "Prakti?ni savjeti".
Ve? se neki planovi rade u glavi,ali u blizini naravno. Krk za po?etak, Voz i Celehovica pa onda dalje...
Savjeti i preporuke su dobrodošli naravno.

LP,

Marko

Strici

Drago mi je na "prinovi" Naravno po?etni?ko uzbu?enje, no to i ostaje kod takvih radova. Jedino ?e kasnije biti više iskustva, pa ?e uzbu?enje biti bez stresa. :thumbsup:
Jako sam uvjeren da si napravio dobru kupnju, jer mislim da je Janjkec korektan i pošten de?ko. To iz mog unutrašnjeg uvjerenja, i toplo se za tebe nadam da nisam falio.
:thumbsup:
Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!

estan

A, ima ta brodica i ljijepu povijest plovidbi iza sebe. Nadam se da ?eš nastaviti tradiciju.

pija mali

ma barka samo takva, po mjeri pravog moreljupca :blob1:
Živim danas jer sutra nije izvjesno

MMX

Nadam se i ja da ?e se nastaviti tradicija. ^-^
Lijepo je bilo ?itati putopise ovog "malog ali velikog" Elana.
Još jedna zahvala "Maloj od Portala" na spašavanju foruma!

daco

5,5...6....6,5...7...8,9,9.5,10slikaaj!

Robi ST

sometimes you win, sometimes you learn

Eventum

marin

MMX

Hello,

Je,dobro oko.  :icon_thumright: Sam kraj Neriza. Slobodno se javite ako tko bude u prolazu.Bit ?e mi drago.
Krenuo po prvi put na novoj barki za vikend.Super osje?aj.
Jedino vožnja krmom malo zahtjeva mjesta,tj vremena.
Ovo je s pozicije friškog vlasnika prve jedrilice.  :D