show 29

Autor marcon, Rujan 24, 2011, 01:33:27 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

marcon

evo da prestavim i moju jedrilicu show 29 9m duga ali preko cijele duzine je bliza 10 m siroka je 3m a jarbol neznam bila je jako zapustena pa sada je sredujemo pomalo za drugo ljeto imam smo dva jedra koja su u losem stanju acemo ih rijesiti motor je bio torpedo 10-24ks blokiran ali ce ici novi kubotica 20ks sada je moram izvaditi van ofarbati  koper  mozda bocne linije ,malo unutrasnjost drvenariju skaj frizder itd. sve u svemu trebala bi doc super kada je zavrsim .probali smo jedriti s njom 3puta i odlicno je najljepse mi je kada so isli u orcu kada se nagne i potegne vas napred i onda uzme se bevandica i pomalo :sail:

Y40

Sav napor na sre?ivanju broda se zaboravi kad se po?ne ploviti anim19 Pa daj kakvu sliku gore, da vidimo kako brod izgleda.

Johnny

Pozdrav susjed i želim ti da ga uspješno središ do sezone.  :sail:

marcon

evo malo slika

koliko je bilo koralja na kormilu i trupu, cijeli dan je radila spacula i ciscenje

marcon

napora ce biti puno za sredivanje vec smo malo rijesili unutrasnjost ,ofarbali plastiku i drvo lakirali ,nove spuzve a ima ih dosta , tek da se moze spavati na njoj . a sada je naj gore  napraviti stalak i izvaditi van i onda sljede prave muke i novaca ,ali sve se zaboravi kada je stavis u more i krenes jedriti i na dite

Gec

Citat: marcon  u Rujan 28, 2011, 10:03:43 PRIJEPODNE
napora ce biti puno za sredivanje vec smo malo rijesili unutrasnjost ,ofarbali plastiku i drvo lakirali ,nove spuzve a ima ih dosta , tek da se moze spavati na njoj . a sada je naj gore  napraviti stalak i izvaditi van i onda sljede prave muke i novaca ,ali sve se zaboravi kada je stavis u more i krenes jedriti i na dite
komad je to broda, da se tu upucati dosta novaca ;) do sad sam renovirao dvije jedrilice i znam da tu ima posla koliko si daš. Kreneš nešto raditi i onda ako si picajzla ko ja samo si otvaraš poslove, treba na?i mjeru u svemu tome. Muka je to velika, no kao što kažeš kad se zaplovi sve se zaboravlja :bow:
na bovi

marcon

a cemo cemo do ljeta cu valjda sada mi je primarno staviti novi motor i jedra popraviti ili nova.

more

Prie nekih 25 godina tražio sam kalup za takav brod po SLO i HR ali ništa decentno pa sam malo bezvoljno uzeo onog za sket081 malo korigiran u LJ. Kada gledam te slike dolazim do pitanja: u kakve je ruke upao takav divan brod koji je još i danas aktuelan?! Uredi ga, vratiti ?e ti to višestruko pa i na regatama.

@grabusic

lijep brod, ?estitam na nabavci. fali mu malo kozmetike, ali to se da (lako) napraviti, samo para i vremena. koji motor misliš staviti unutra, stari, novi?

marcon

A to sam se i ja pita kako je mogo prijasnji vlasnik bez milosti ga zapustiti je jedrilica je imala sve od opreme smo je sve propalo ,motor je bio torpedo 18-24 nutra bijo je bez bosch pumpe i motor je blokiran bio za sve .a mislim da cu staviti motor od 20 ks kubota.  a koliko sam probo malo jedrit ide lijepo .