Škola jedrenja za starije

Autor ante_st, Studeni 03, 2011, 05:24:18 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ante_st

Nisam bio siguran gdje ovu temu stavit, ovo mi se ?inilo najbolje mjesto.

Uglavnom, ve? neko vrijeme me zanima jedrenje i napokon sam odlu?io nešto napravit po tom pitanju. Otišao sam do par jedrili?arskih klubova ali nigdje ne postoji škola jedrenja za starije? ?ini se da je problem u nedostatku brodova ali i trenera. Jedini izlaz mi je ponudio jedan trener, rekao je mi je najbolje kupiti brod, u?lanit se u klub i da ?e mi ljudi pomo?. To je odli?na ideja, ali nažalost laser je malo skup za moj ?ep. Plan mi je pokušat skupit novce za 505, cijena je oko 3500 eura što se dijeli na dvoje i ispadne puno jeftinije od lasera, a i mome neiskusnome oku se ?ini napetija.

Moja pitanja su, postoji li negdje slu?ajno škola jedrenja za starije? Jel 505 dobar izbor? I kada su 505 regate, navratio bih sa prijateljima i nadam se bar jednog od njih zainteresirao (treba mi flokist  anim64 )

p.s. Postoji dobra šansa da ?u ovo prolje?e/ljeto imat pristup krstašu  :)

Dario

znam da na kvarneru imas skolu jedrenja na krstasima i u laseru za starije par sto kuna ali pretposatvljam da ti to nije interesantno

ante_st

Krstas mi nije toliko napet, nada san se u nekom klubu laser probat da mi bude lakše na 505.

Dario

u jk 3. maj imas skolu jedrenja na laseru

za 505 ce ti najbolje znati reci stibra, fajv_o, ante_ri, spich

ante_st

E to bi eventualno mogao tek na ljeto jer mi je daleko.
Hvala na brzom odgovoru.

spich

nazoveš kad bi došao, lipo do?eš i probaš jedrit, za sve smo otvoreni  happy0034

ante_st

Ana

znam da je tema stara, ali da ne otvaram novu.... priajtelji traže neku školu jedrenja oko Pule ili Rovinja, da li netko zna možda da netko u tim krajevima organizira te?aj jedrenja za odrasle po ljeti? ja znam samo za Kvarner Rabac, ali to im je predaleko :(
Part of me is angry, part of me is proud...the rest of me is drunk!
....

Strici

Pitanje je vrlo zanimljivo. Prvo i današnje. No najprije bi trebalo definirati koji su to stariji, koji su stari, a koji nebi trebali ni zapo?imati. Niko da pokaže koliko zuba u glavi ima :laughing7:
Možda da oni stariji pogledaju filmi?e kad se pi?i u onim laserima, ili kako se sve zovu, pa ?e se brzo odlu?iti za na?in školovanja. Dobar je i Grancikijev film o spašavanju ?ovjeka u moru, naški ?UM :laughing7:
Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!

pelig

Citat: Strici  u Veljača 26, 2013, 07:58:30 POSLIJEPODNE
Možda da oni stariji pogledaju filmi?e kad se pi?i u onim laserima, ili kako se sve zovu, pa ?e se brzo odlu?iti

Neka pogledaju ovu sliku