Škovacera

Autor traktor, Travanj 05, 2010, 02:19:01 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

traktor

Ne deri se nisam gluh, ne trebas zloupotrebljavat svoje znanje sluzenja kompjutorom.
Nije lako biti star i neizivljen ( napiso bi nedojeban ali ne zelim koristiti neprimjereni rjecnik).

Osim gluposti koje si napisao, u dobroj mjeri stoji opaska o mojoj reakciji na uvredljiv tekst.
To sam nazalost tek nedavno skuzio koliko  god to glupo i neuvjerljivo zvucalo. 

I sto se klincis sa svojim threadom. Moj je dosad  posjeceniji i komentiraniji iako sam ispodprosjecni jedrilicar,sporkog jezika i problematicnog stila, s jednim jelom na meniju, a ti jak i iskusan  igrac pun kulture i jedrilicarskog znanja, s temom  kojom se najaktivniji  forumasi najradije hranei opijaju.

I tko te drzi, pa ti si se prvi zakacio. Sto se mene tice neces s menom imati puno posla jer ne zalazim u tvoju butigu.

zdravko dren

Dobro genije, i tko je po tebi najtrofejniji hrvatski jedrili?ar ?
zdravko dren, you are banned from posting and sending personal messages on this forum. Izmišljeno vrije?anje administratorice Male od Foruma jer je ja?a i tla?i Zdravka kojem u diskusiji nije dorasla, nego koristi podmetanje i silu da ga onesposobi.

?lanarina za klasu Krstaš  (Read 10.016 times)

zdravko dren

NIsi pomislio, npr, da pisem povecanim fontom jer sam stariji i slabo vidim ? Da pisem sve velikim slovima onda bi se derao kako kaze web BonTon.. ovako ne rugaj se slabovidnima  happy0034
zdravko dren, you are banned from posting and sending personal messages on this forum. Izmišljeno vrije?anje administratorice Male od Foruma jer je ja?a i tla?i Zdravka kojem u diskusiji nije dorasla, nego koristi podmetanje i silu da ga onesposobi.

dag

Nije mi jasno zasto se ne dopisujete preko PM?
Meni je malo neugodno ovo citati, no ne znam sto drugi misle.

zdravko dren

Citat:Da se re?i kupuju, manje bi se govorile.
:angel02

A iskljuceno mije editiranje mojih postova i brisanje, i ja bi rado pobrisao al nemogu, onemoguceno mi je..

A traktor hoce medijsku paznju pa me javno napada skuplja sebi poene.. sto cu mu ja valjda ga to dize u njenim ocima...

Citat:Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.

trifida1

Mislim da smo zaraženi egovirusom,,sve vas j***m,kako ho?u i što mi možete...,, anim43
T

zdravko dren

Citat: trifida1  u Travanj 05, 2010, 04:25:45 POSLIJEPODNE
Mislim da smo zaraženi egovirusom,,sve vas j***m,kako ho?u i što mi možete...,, anim43

Taman sam pomislio da ces dati doprinos listi najtrofejnijih hrvatskih jedrilicara, istaknuti neko ime koje ti je posebno drago i to potkrijepiti nekim argumentom, kad ono corak .... zar i ti sine trifda1  ch4

zdravko dren

Gdje velika zvona zvone tu se mala ne ?uju.

Dario

Postovani clanovi,

kako su u zadnje vrijeme pocela prpeucavanja u dosta tema na cijelom forumu, onda je odluceno da ce se otvoriti ova tema gdje ce sve poruke koji krecu prema prepucavanju biti premjestene tako da onaj tko ne zeli ne mora gledati vase prepirke a oni koji zele si ovdje mogu reci sve sta ih smeta kod drugih clanova

trifida1

Daj se malo socijaliziraj Zdravko...

" Ovaj svijet je podjeljen oštro na dva dijela - Na budale i na one koji trpe. Puno je budala ovdje, a i lakovjernih ljudi koje je lako kupiti i još lakše zavesti. Ti „doma?ini" misle da je njima dato da potroše kao svoje, sve vrijeme jednog naroda, kao da iza njih više ništa ne može da se dogodi. "

Ukoliko si dobronamjeran,?emu ovakav potpis?   >:(

T