Hi spich
A to ti je tako kada mi gledamo zaj... onoga drugoga (to nam je u genima) Ja sam ti se nekada bavo servisiranjem kompjutera u Rijeci i okolici 1975 transjug,vulkan,autotrans,napredak,pazinka meni je bilo super a onda sam otisao ploviti , pa bio u africi i na kraju otisao u privatnike za renovacije, totalno drugo od onoga za sto sam zavrsio skolu. Ni vani nije bajno i ovdje te gledaju zapaliti samo ako mogu. Znam jednoga nasega u IT za koga dolje u Zagrebu rade programe za neku crkavicu a on to prodaje ovdje za velike pare (ali tip je neki cudak) tako sam cuo od negovog brata ali on nema prijatelja. Ja sam ti kupio pred 10 godina program za fakturaciju, skladiste, radni sati ljudi,masinerija za 3500€ i svake godine placam 500 € za odrzavanje istoga. Mogao sam ga i sam napraviti ali problem je ja nemam vremena. Prije toga sam radio u Excel pa sam se zapalio za 3000€ jos je tip trazio diskont kada sam mu rekao da zam se preracunao samo je sutio a vidio je u fakturi (nema postenja). Svi bi danas novac na brzinu i ne biraju nacina da do njega dodju. Mi smo mislili da kada dodjem dolje u penziju poceti nesto malo raditi za zabavu ali me je supruga brzo odgovorila tako da kada dodjemo dolje u penziju iduce godine samo cemo uzivat ako bog da.
Pozdrav
Damir & Jadranka