Škola jedrenja za neznalice > Kupujem brod

Jedrilica 7-8 metara s prikolicom

<< < (2/3) > >>

Damir s:

--- Quote from: Friga on July 02, 2019, 08:46:40 PM ---A nekakav McGregor 26? Samo računaj da je to nekakvo kompromisno rješenje.

--- End quote ---

Kupis jedrilicu a dobijes i gliser sa njome :thumbsup:

more:
Na Fiumanki se odlično držala.

Friga:
Dok nema valova i velikog vjetra je OK no zbog visokog boka i male širine postane prilično nezgodan, da ne kažem neupravljiv. Ima kraći jarbol i manja jedra, ali zatro ide na prikolicu bez problema.

traktor:

--- Quote from: more on July 02, 2019, 11:04:38 PM ---Na Fiumanki se odlično držala.

--- End quote ---
    :thumbsup:

Antone malo se zafrkavam pa mi ne zamjeri jer nema nikakvih zlih namjera. Gregorius je ko stvoren za FWC (fiumanka weather condition) . Nažalost  :icon_biggrin: nema Kompromisa bez kompromisa. Svi smo mi jedan kompromis, netko veći netko manji. Ovi koji bi 'krepali ma ne molali' su često veliki kompromisti koliko god si oni umišljali da nisu. Za stricijeve monsterwaves su najbolji hermetički zatvoreni mono s s 'moćnom' kolumbom ili napuhane splavi koje možeš okrenuti i dok plivaš.

Nisu mi jasni nostalgičari koji za Jadran preporučuju teške barke iz prošlog stoljeća kratke vodene linije. :icon_scratch:      

poule:
Hvala svima na prijedlozima.
McGregor je zanimljiv koncept ali koliko vidim po oglascnicima zasad još uvijek debelo izvan budžeta jer uglavnom ide s motorom od 50KS što mu dosta diže cijenu al pratit ću ako se nešto pojavi. :/

Sjećam se da sam kao klinac (što je bilo prije 30 godina) viđao puno jedrilica koje su mogle na trajler a stajaću visinu u kabini su ostvarile na način da se na sidrištu mogao izdignuti krov u kabini (dio krova ispod booma).
Nešto slično imaju autokamperi. Pokušavam naći taj brod na googlu al nikako :(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version