Jedrilica 7-8 metara s prikolicom

Autor poule, Lipanj 29, 2019, 08:39:18 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

more

Traktore, slažem se u vezi kompromisa. Ništa nas ne obavještavaš kako funkcionira tvoj složeni tehni?ki sistem, a imaš jako puno novih interesantnih podataka, Npr. o plovidbi u divnoj tišini po mrtvoj bonaci, regeneraciji spremnika energije, balast, pitka voda i još toga. Vratio si se u Dalmaciju i o?ito vratila ti se karakteristi?na dalmatinska fijaka. Nedaj se, samo si korak do cilja.

more

Sje?am se da sam kao klinac (što je bilo prije 30 godina) vi?ao puno jedrilica koje su mogle na trajler a staja?u visinu u kabini su ostvarile na na?in da se na sidrištu mogao izdignuti krov u kabini (dio krova ispod booma).

Imao sam takvu jednu jedrilicu. Bio je to njema?ki Neptun 22 s fiksnom kobilicom, a sin mi je do nedavno imao Neptun 20 s pomi?nom kobilicom koji je bio vrlo pogodan za transport.  Super krstaši, srednja EU ih je krcata  Uvjeren sam da biš mogao lako na?i nešto takvog.

poule

Citat: more  u Srpanj 04, 2019, 06:06:42 POSLIJEPODNE
Sje?am se da sam kao klinac (što je bilo prije 30 godina) vi?ao puno jedrilica koje su mogle na trajler a staja?u visinu u kabini su ostvarile na na?in da se na sidrištu mogao izdignuti krov u kabini (dio krova ispod booma).

Imao sam takvu jednu jedrilicu. Bio je to njema?ki Neptun 22 s fiksnom kobilicom, a sin mi je do nedavno imao Neptun 20 s pomi?nom kobilicom koji je bio vrlo pogodan za transport.  Super krstaši, srednja EU ih je krcata  Uvjeren sam da biš mogao lako na?i nešto takvog.

Da, thanks, to je ta jedrilica :)
A i po cijeni je taman :)

more

Traktore, opet insistiram da nas obavjetiš kako funkcionira ona tvoja elektri?na propulzija! Biti ?e da ju još, u toj teškoj sparini, nisi temeljitije kolaudirao. Imaš pravo, po?ekaj malo, pasti ?e vru?ina i ve?i ?e biti gušt ploviti i u božanstvenoj tišini.

estan

Moja preporuka je do 7 m, zna?i baš tako nešto od 22 stope. Za ve?ega od sada ne?e više biti trajne registracije. I masa je do te dužene uglavnom prihvatljiva za vu?u, mada zavisi o autu kakav imaš. Za normalan auto bi trebalo nešto do 1000 kg, zna?i jedrilica do 20 stopa.