Author Topic: Idealni noz za na brod  (Read 37134 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pija mali

• Chief
Re: Idealni noz za na brod
« Reply #40 on: October 28, 2015, 08:22:00 PM »
 Idealan za pretokarit kolektore na el motorima i kakve bukole od bronze , pored ostalog ...  :thumbsup:
Živim danas jer sutra nije izvjesno

Offline Damir s

• Admiral
« Reply #41 on: October 28, 2015, 09:34:46 PM »
Gledao sam dugo da bi kupio takvo nesto malo jer mi veliki tokarski stroj ne treba, ai moram onda napraviti postolje betonsko za njega i pojacati struju a za ovoga nista montirao ga u sat vremena i testirao, kao sto kaze pija mali za bukule kakve male osovine, kotacice. Stajao je u kutiji dugo vremena (samo je gornja stranica od kutije bila otvorena), jos je bio konzerviran. Imao sam jedan stol iz menze sa metalnim okvirom i na njega ga montirao. Do sada mi se je vec puno puta isplatio.
Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ćete dobro sjećanje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo
Ako želiš izbjeći kritiku ne radi ništa, ne govori  (Aristotel)

Offline pija mali

• Chief
« Reply #42 on: October 29, 2015, 07:59:23 AM »
 Ovako nešto je i najkorisnije u kućnoj radioni tipa garaža, samo je veći problem sada nabavit vidija noževe stirije i sl. naravno i kvalitetne punte -borere. uglavnom ovo čudo može brdo toga i ima mogućnosti veće nego su naše tj moje sposobnosti. I ljepše mi je uz njega ili takvo što "gubit "vrijeme nego uz kompjuter. :binkybaby:
Živim danas jer sutra nije izvjesno

Offline Damir s

• Admiral
« Reply #43 on: October 29, 2015, 08:13:42 AM »
Meni ti je tokarski stroj montiran u magazinu i tamo je relativno hladno po zimi a po ljeti je vruce. Imam grijanje sa topom na plin ali je pod plocom tako da kad zagrijem onda normalno idem ca. Ali i nemam puno vremena za uzivanje jer radimo konstantno negdje vani kod klijenata. Imam dosta alata koje koristim kod rada da si olaksamo i ubrzamo poslove jer  radimo samo nas dvoje ponekad uzmemo nekoga za ispomoc ali ti je stvarno rijetko, Problem je da svi bi novac a nitko ne bi radio, Mogu raditi tjedan dva a poslje nastaju problemi a mi smo verani rokovima jer imamo druge poslove koji onda kasne.
Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ćete dobro sjećanje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo

Offline Damir s

• Admiral
« Reply #44 on: November 04, 2015, 06:46:52 AM »
Evo noza sto sam ga napraviopred 35 godina od stare strojne pile za piliti zeljezo