Nautica portal > Okom kamere

U doba korone

<< < (9/10) > >>

dmeter:

--- Quote from: Damir s on May 17, 2020, 06:54:28 PM ---


--- End quote ---
A ako si ti ovo na slici,hm viruj mi nema ti jos puno dana aktivnog života. sredi travnjak oko bazena i uživaj dok možeš.

Damir s:
Jesam moj dmetre to sam ti ja ja se ne skrivam da me drugi ne mogu prepoznati u javnosti. Mislim da bi ti bilo puno pametnije da vodis brigu o svome zdravlju i some grobnom mjestu  :violent1: a ne o mojemu  :laughing7:. Ja ti uzivam stvarajuci nesto  vrijedno i sretan sam kada su drugi sretni  :sunny:bPa sto ne ides pomoci doturu koji je u go....ma do grla ako si mu prijatelj nego se petljas tamo gdje ti nije mjesto. Nego ja sam ti u 66 godini i osjecam se ko deckic od 20. Evo sada mi je Pero nasao poslic u Dubaiu za par stotina hiljada € il $$  ali se neckamo ici  jer mi lova ne treba.

Ti si jedna velika budala dmetar,  ovo na slikama nije moja kuca niti bazen i vrtna kucica  nego to ti je kuca nasega kumceta a mi ti to sve radimo besplatno i iz gusta pomazemo njima u doba korone kada i ovako ne mozemo na Luckya ni u Hr. Za tvoju informaciju teren je cca 900m² a taj kako kazes zatvor u tom okruzju je cca 500 000€ :violent1:

Nego sto ti je dotur bio spustio za tvoga Laguna (umro sam od smjeha)  :BangHead:
Meti smece ispred svojih vrata a ne ispred tudjih

dmeter:

--- Quote from: Damir s on August 19, 2020, 08:47:38 PM ---Jesam moj dmetre to sam ti ja ja se ne skrivam da me drugi ne mogu prepoznati u javnosti. Mislim da bi ti bilo puno pametnije da vodis brigu o svome zdravlju i some grobnom mjestu   Nego ja sam ti u 66 godini i osjecam se ko deckic od 20.

--- End quote ---
imam ti ja grobnica 3 komada i jednu nikad korištenu za 6 osoba,a na slici izgledaš ko 86 godina

Damir s:
Znaci spremas se :icon_scratch: Ma slici si ko maneken za Biafru (gladne)

Koji si ti ?????? a i vidim te za timunom :laughing7:

Damir s:
Otišo Dmetar doktoru i kaže:
- "Doktore imam strašan problem, u zadnje vrijeme me niko ne shvata ozbiljno!"
Kaže doktor:
- "Ma daj..." :blob7: :thumbsup:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version