Brodska oprema i sustavi > Brodski motori (propulzija)

Vanbrodski motor radi nemirno na minimumu

<< < (2/2)

estan:
A sta imas pokvarit,  kad ionako ne radi kako treba.  Vrtis malo dok dobijes miran rad na minimimi,  zatim probas kako hvata gas.  O da iaprobas kako pali na toplo,  a sutra ujutro kako na hladno.  Kad sve to ustimas to je to.  A mozda u manualu imas koliko djiri treba odvrnuti vidicu,  znzci,  zavidas ju do kraja i okrenes jedan i pol put,  kod nekih mitora dva i pol,  taj podatak moras saznati.

dipling:
Evo, s malin odmakon...
Uštela san tu vidu za štelanje zraka, bila je dosta odvidana, čak 3 ipo kruga. Nije mi jasno kako je došlo do toga, ali namistija san je by the book "iz totalno zavidanog položaja odvidaj krug i 1/2 do krug i 3/4", i stvarno penta radi puno bolje, čak i svićica odma bolje izgleda, ne gomila se više ona suva crna čađa po njoj, lipo se žuti.

Inače, kaže mi tip šta radi u servisu da se yamaha F6 inače malo više trza i treska na niskom minimumu, relativno puno kubika za samo jedan cilindar. Da joj samo dignen minimum pinku više nego mi se čini da je normalno i bit će dosta mirnija... Tako san i napravija.

estan:
 :icon_thumright:

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version