Brodska oprema i sustavi > Brodski dizajn i samogradnja

uređenje unutrašnjosti broda - cijena, preporuke

(1/8) > >>

FastWave:
Bok,

planiram urediti unutrašnjost regatne jedrilice (Fast Wave 30) da ima neku dozu komoditeta. Trenutno je potpuno prazna unutra, tako da planiram angažirati stolara da napravi krevete, da se ubaci WC i spartanska kuhinja.
Ima li netko ideju koliko bi to moglo koštati i neku preporuku majstora.

Hvala

daco:
Pokusaj minimalisticki urediti. Ako je pocnes krcati vise nikada nece jedriti tako dobro kako sada jedri.

FastWave:

--- Quote from: daco on December 08, 2016, 04:33:21 PM ---Pokusaj minimalisticki urediti. Ako je pocnes krcati vise nikada nece jedriti tako dobro kako sada jedri.

--- End quote ---

hvala ti daco. to stoji zato sam i mislio spartansku varijantu ali ipak moram neki komoditet dobiti.

Jel znaš kako se kreću cijene stolara?

Y40:
Najprije  moraš napravit nekakvu skicu ili nacrt, da stolar uopće vidi šta želiš od broda napravit. Moraš specificirat barem u grubo materiale (debljina šperploče, furnirano ili ne, ako da, koji furnir itd.). Ako to imaš onda možeš dobit par ponuda pa će ti sve biti mnogo jasnije. Ako mu budeš plaćao na sat onda će sve skupa bit cijena zlatara a ne stolara.

Damir s:
Prvo se moras odluciti zasto ce ti jedrilica sluziti i prema tome je uredi
Mozda da vidis neke druge FastWave pa izaberes najbolje od njih (mozes i slikati) pa onda trazi od nekoga ponudu. Samo ako ugradjujes puno to isto je tezina (pazi da na kraju ne dobijes LENU BERTU), za pregrade mozes koristiti  jer je lagana i lako se obradjuje a cvrsta je i ne upija vlagu , ne trune:
http://www.boatoutfitters.com/coosa-composites-board.html?utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=Coosa%20Board&utm_content=Coosa%20Board&utm_term=coosa%20board

Jest da je skuplja od sperploce ali na duge staze se isplati!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version