Brodska oprema i sustavi > Brodski dizajn i samogradnja

Jedra iz samogradnje

(1/1)

Mala od portala:


Jednako kao što samograditelji izgrade vlastiti brod, moguće je iskrojiti i sašiti jedra „iz samogradnje“. Jedra u „kitu“, koja je već neko vrijeme moguće nabaviti u SAD, a odnedavno i u nas, namjenjena su samograditeljima ili onima koji se žele okušati u samogradnji. Ideja i principi tako izrađenih jedara su slični kao kod kita za samogradnju broda od šperploče, a ako vas zanima više o ovoj temi svratite na:

http://www.nautica-portal.com/

daco:
super stvar  :thumbsup: , još vam prodam svoju mašinu, samo povremeno korištenu za krpanje jedara i i zmajeva - doslovno kao nova... i voila

 

Mala od portala:

--- Quote from: daco on July 17, 2015, 01:39:23 PM ---
... još vam prodam svoju mašinu ...


--- End quote ---

Da niste nešto krivo shvatili, Daco?  :dontknow:  NP ne šije jedra, pa ni ova u kitu.

daco:
Malo se salim, skuzio sam ja sve kako treba. Ako cijena kita bude za mene prihvatljiva, vjerojatno cu se upustiti u avanturu, pa kad i ako finisiram stvar javim.

A masinu koju spominjem imam doma vec par godina, idejno namjenjenu za nesto drugo samo sto me zivot odveo totalno u drugom smjeru i ona strpljivo stoji u kutu (i smeta mojoj zeni koja hoce da je prodam, ali je ja nikako ne dam  :D).

Pozz

Mala od portala:

I nemojte je prodavati! Nikako! Poslužit će vama, a možda i još kojem prijatelju nautičaru koji odluči krenuti istim putem.  :blob1:

Navigation

[0] Message Index

Go to full version