Brodska oprema i sustavi > Brodski dizajn i samogradnja

još jedan i550

(1/10) > >>

cro_871:
Lijep pozdrav svima,ako bude sve išlo po planu,uskoro krecem sa izgradnjom i550,za početak imam par pitanja 1.kako se dođe do nacrta?,2.pošto sam financijski ograničen koji bi jarbol posluzio svrsi tj koji jarbol od neke slicne jedrilice pristaje,3.koliko vidim svi ste dali šivati nova jedra,koliko to novaca na kraju izađe?

Mala od portala:

Poštovanje, Cro_871,

drago mi je čuti da nam se pridružuje još jedan samograditelj.   :icon_thumleft:  Nadam se da ćete naći odgovore na sva pitanja.

Htjela sam vam napomenuti da sutra počinje nautički sajam u Zagrebu (Velesajam), na kojem naš Nautica Portal izlaže upravo i550-424 našeg forumaša pod nadimkom Mlukas. On će cijelo vrijeme biti na sajmu, odgovarat će na pitanja posjetitelja, a u subotu i nedjelju planiramo održati dva predavanja upravo na temu samogradnje i njegovih iskustava sa gradnjom i550.
Pa ako ste slučajno negdje blizu ili planirate svratiti na sajam dođite do nas i iz prve ćete ruke moći saznati sve što vas zanima.

Poziv vrijedi i za sve ostale zainteresirane forumaše. Mi smo u hali 10A, samo slijedite jedro i nećete nas promašiti, jer smo jedina jedrilica na sajmu!!!

Vidimo se!   :hello2:

cro_871:
Hvala na pozivu ali nažalost nisam u mogucnosti doci,nadam se da ce biti još prilika

Ante_Ri:
Bok!

Kako ste se odlucili za samogradnju i to bas za i550? Gdje planirate gradnju?

Jedra su cca 15-17000kn nova.
Za jarbol je tesko dati odgovor. Jos se nije doslo do nekog gotovog modela za koji se moze reci da bas pase rabljeni sa neke jedrilice.

Nacrti:
http://www.i550sportboat.com/

cro_871:
A vec dugo citam za i550,do nedavno sam aktivno jedrio na laseru,sada vrijeme za korak dalje,kako se inave bavim izradom rc jedrilica i maketa mislim da je ovo pravi brod za mene

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version