Brodska oprema i sustavi > Brodski motori (propulzija)

Najbolji unutrašnji motor

<< < (9/9)

Strici:
Umro je, pokoj mu duši. Umro je jedan od najboljih meštri za te motore. Takav je motor sredio za ni dva tjedna, i opiturao, pa su bili ko novi. Jozo Ercegović. zvan Mercedes :-[

megapoma:
Pozdrav svima , planiram zamijeniti Torpedo 18/24 u svojoj brodici Narav (Greben Vela luka). Zanima me koji motor bi od ovih koji su na našem tržištu pasao, a da ne moram puno "kopati " po brodu oko adaptacije nosača motora i osovine .Volio bi da bude što jednostavnije ... :icon_thumright:
Lijepi pozdrav  :hello2:

dmeter:

--- Quote from: megapoma on July 13, 2021, 12:40:07 PM ---Pozdrav svima , planiram zamijeniti Torpedo 18/24 u svojoj brodici Narav (Greben Vela luka). Zanima me koji motor bi od ovih koji su na našem tržištu pasao, a da ne moram puno "kopati " po brodu oko adaptacije nosača motora i osovine .Volio bi da bude što jednostavnije ... :icon_thumright:
Lijepi pozdrav  :hello2:

--- End quote ---
Torpedo 18/24
https://www.burzanautike.com/hr/mali_oglas/prodajem-torpedo_18_ks/35810

megapoma:
Da li to znači da se ni jedan drugi ne može pripasati? Sadašnji Torpedo mijenjam ne zato što je neispravan , već zato što imam 60 godina i nisam više spretan kao prije , pa mi treba motor sa jednoručnom komandom.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version