Pero čemu radiš tako? Pa što je to od tebe nastalo? Pa ti si bio jedan svima radoprihvačen član foruma, koji da ne bi morao u prepirku i biti upravo ovakav kakav si danas u kontaktu s drugima (na ribolovnom forumu) potražio novi forum, to ovaj i meni koji sam tamo imao sličnih problema ovdje predložio.
Dal je to što se ljudi starenjem mijenjaju (psihički, postaju svađalački, zajedljivi), skrenu jer se ne liječe, ili previše piju? dal se drogiraju?, iskaljuju frustracije ipa samo odmažu gdje god stignu.
Pa zašto si takav? Ili si već toliko „zabrazdio“ da sam i ne možeš shvatiti kakav si i kako te okolina smatra?
Pitanje je samo kad češ i Damira otpuhati“ jer vidim da ste dobri kumpari; ali dokada?
Na kraju krajeva ti odmažeš ne samo ovdje na forumu ti odmažeš i sebi, ali sigurno i svojima.
Kad tad će to postati vidljivo, ako to već i nije.
A problem je izgleda da ti to sam ne možeš (više?) skapirati i sam se „skalati“, doći u normalu, a tebi dodirna okolina se neće miješati.
Eto ja ovako virtualno probam ispravljati „krivu Drinu“ i nadam se da ipak nije prekasno.
Pero je prije bio jedan vrlo drag i radoprihvačen član, to mislim ovdje, Odlučio sam se napisati i jer je obrisao jedan ne uvredljiv tekst, ali zajedljiv.