Kako nema nikakvog nalaza švedske komisije koja istražuje što se ustvari desilo sa „Nord-Stream-Pipelines“ i tko se to usudio izvršiti diverziju pa odjednom sam otkrio ovdje:
https://www.superyachtworld.com/news/vladimir-putin-on-superyacht-sub-4476predsjednika Putina u mini podmornici.
Pa tek nakon pročitanog članka sam uvidio da nije ronio tamo gdje su „pipelini“ puknuli, nego je to bilo prije devet i po godina na mjestu gdje je prije 150-setak godina potonula Ruska carska fregata, zapovjedni brod.
Predsjednik Putin je danas u svim „ustima“, pa onda da ga i ja spomenem u drugom kontekstu, a više o tom ronjenju koga zanima može i sam u linku pročitati.
Pa tek nakon pročitanog članka sam uvidio da nije ronio tamo gdje su „pipelini“ puknuli, nego je to bilo prije devet i po godina na mjestu gdje je prije 150-setak godina potonula Ruska carska fregata, zapovjedni brod.
Predsjednik Putin je danas u svim „ustima“, pa onda da ga i ja spomenem u drugom svjetlu, a više o tom ronjenju koga zanima može i sam u linku pročitati.

Vidjeti možete ovdje:
a stavio u spretnosti, jer roniti u tako mičoj je hrabrost i spretnost