Author Topic: Mornarska spretnost  (Read 3833 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Strici

• Admiral flote
Re: Mornarska spretnost
« Reply #30 on: January 02, 2023, 03:12:02 PM »

I tako čačkajući po stručnijim žurnalima (portalima? ili kako se to već zove?) upravo negdje spominjali "g_captain"
donosi ovdje:
https://gcaptain.com/us-navy-released-worst-rust-photo-to-date/?subscriber=true&goal=0_f50174ef03-c9d6a2e2ec-170291198&mc_cid=c9d6a2e2ec&mc_eid=156d346a58  
ovo:

što stavljam ovdje jer je tu ruzinu za ukloniti potrebna volja, znanje i pitura, što je falilo u ovom slučaju. :icon_scratch:
Pročitajte kako u "rukavicama" o tome govori jedan američki admiral.
Ne opterećujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budućnost !!!

Offline Strici

• Admiral flote
« Reply #31 on: January 07, 2023, 10:25:40 PM »
Kako nema nikakvog nalaza švedske komisije koja istražuje što se ustvari desilo sa  „Nord-Stream-Pipelines“ i tko se to usudio izvršiti diverziju pa odjednom sam otkrio ovdje:
https://www.superyachtworld.com/news/vladimir-putin-on-superyacht-sub-4476
predsjednika Putina u mini podmornici.
Pa tek nakon pročitanog članka sam uvidio da nije ronio tamo gdje su „pipelini“ puknuli, nego je to bilo prije devet i po godina na mjestu gdje je prije 150-setak godina potonula Ruska carska fregata, zapovjedni brod.
Predsjednik  Putin je danas u svim „ustima“, pa onda da ga i ja spomenem u drugom kontekstu, a više o tom ronjenju koga zanima može i sam u linku pročitati.
Pa tek nakon pročitanog članka sam uvidio da nije ronio tamo gdje su „pipelini“ puknuli, nego je to bilo prije devet i po godina na mjestu gdje je prije 150-setak godina potonula Ruska carska fregata, zapovjedni brod.
Predsjednik  Putin je danas u svim „ustima“, pa onda da ga i ja spomenem u drugom svjetlu, a više o tom ronjenju koga zanima može i sam u linku pročitati.

Vidjeti možete ovdje:     a stavio u spretnosti, jer roniti u tako mičoj  je hrabrost i spretnost
« Last Edit: January 08, 2023, 05:44:45 PM by Strici »
Ne opterećujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budućnost !!!

Offline Groff

• Noštromo
« Reply #32 on: January 08, 2023, 08:01:24 PM »
Tad se još nije bojal “suradnika” a neki dan stoning sam ko ćuk u crkvi !

Offline Strici

• Admiral flote
« Reply #33 on: January 09, 2023, 02:33:40 PM »
Ma što ja nikako ne volim; licemjerstvo. Time mislim na naše bivše komunjare koji se križaju i to javno, pred kamerama.
Zamisli prošle godine za Božić mi jedan nekad sekretar KP čestita Božić. :fucyc: To nisam ni do danas mogao prožvakati.
Tu pričam samo o našima, što se tamo radi me se ne dotikavlje i suzdržan sam, ali moram primijetiti da to radi vrlo dostojanstveno.

Offline Strici

• Admiral flote
« Reply #34 on: January 09, 2023, 05:59:18 PM »
Pa budi pametan?
Ovo što sam napisao, tj da je Putin ronio s mini podmornicom u Baltičkom moru i gledao neku rusku fregatu, koja je bila prije oko 150 godina njihov zapovjedni brod, pa se sudarila i potonula, (pročitao sam u jednom drugom linku koji nisam naveo) u blizini nekog Finskog zaljeva, a ovdje: 

https://www.vecernji.hr/vijesti/putin-u-mini-podmornici-zaronio-na-dubinu-od-83-metra-kako-bi-vidio-olupinu-iz-doba-bizanta-1020006/komentari#komentiraj 
su tada naši pisali sasvim drugi razlog i mjesto zaranjanja. Istina se brzo gubi u ratu, ali tada nije bilo rata, a naši napisali potpuno drukčije. Ko je tu lažov?