Author Topic: Jesmo li sigurni na moru?  (Read 36254 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pero

• Guest
Re: Jesmo li sigurni na moru?
« Reply #30 on: August 18, 2017, 01:02:34 PM »
Sve radi do kraja i onda kada treba registrirati nece?  Mozda jer moja adresa zavrsava sa .be :icon_scratch:
Tamo pise za pametne telefone a u tebe je stari na puce ?   :icon_biggrin:   * Aplikacija je namijenjena za pametne telefone s Android sustavom, kao i za iPhone mobilne uređaje*

Y40

• Guest
« Reply #31 on: August 18, 2017, 01:19:07 PM »
Y40 ,vidi se da si samo ljetni kapetan jer znao bi sto radit kad ti neki  gliser-brod ovako po krmi vozi,meni cesto furesti ovako znaju zvrcat po krmi ili sa banda ali onda im se onda zacuje hrkkkkk i motor-i  im stane  :icon_biggrin:
Uzmi ,pronadi,kupi staroga konopa(30-50m) koji pluta ili na njega postavi mala pluta od mriza ili .. i vezi ga tanjim konopom za krmu i potezi za sobom i miran si,kad nalete na konop njihov problem  :dontknow:
Čuj, nemam ja koćaricu pa da vučem za sobom mreže ili stare konope. Ja jedrim (ljeti i zimi) i ne pravim se pametan, tako da pišem monade, ko ti :laughing7: .

pero

• Guest
« Reply #32 on: August 18, 2017, 01:52:51 PM »
Vidi se po pisanju,slikama da si iskusan ,Bravo  :thumbsup:
I ti si se usra u gace od straha broda sa krme ?,Slike sa interneta !
Zamisli kako je bilo nekima ovdi sa foruma kad su mu iza  krme zvizdali meci od ak-47  :icon_biggrin:
A ako ti nezelis prihvatit dobronamjeran savjet to je tvoj problem  :wave:

Y40

• Guest
« Reply #33 on: August 18, 2017, 01:57:18 PM »
Ajde samo me još pitaj "a di si bija '91? :laughing7:

pero

• Guest
« Reply #34 on: August 18, 2017, 02:11:04 PM »
Vjerovatno po tvome pisanju da si bio negdi u bunkeru ,ja  sam  pisao za neko drugo mjesto (Africa)  :sign16:

Offline estan

• Admiral
« Reply #35 on: August 18, 2017, 11:49:20 PM »
Stvarno ne znam čemu takva prepucavanja. Na jedri svatko s mobitelom ili fotoaparatom u ruci ili u blizini. A, baš ići u kabinu po njega kad ti netko tako prilazi, ne znam baš tko će. Inače, nisam plašljiv i ne stresam se puno od ovakvih manijaka, ali ne volim kada to rade. Zapravo me više strah za kupače, ronioce i ostale koje bi takve budale mogle ubiti, a i ne znati šta su učinili.
Inače, za Kovrena bih možda i pošao u kabinu da izvadim smartfon ili fotoaparat, ali za ove rugobe koje siluju more i plovidbom i pojavom, baš mi se i ne da.

Offline Damir s

• Admiral
« Reply #36 on: August 19, 2017, 07:08:34 AM »
Ne mogu govoriti o drugima ali moj smatric stoji kod mene ispred timuna jer na njemu imam NAVIONICS karte za navigaciju tako da je uvjek spreman za upotrebu (poslje prelazim na iSAILOR) jer je bolji :blob7:
Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ćete dobro sjećanje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo
Ako želiš izbjeći kritiku ne radi ništa, ne govori  (Aristotel)

Offline Strici

• Admiral flote
« Reply #37 on: August 29, 2017, 11:05:08 PM »
Tresle mi se gače, ali sam ih ipak uslikao :laughing7::

Ne opterećujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budućnost !!!

Offline Damir s

• Admiral
« Last Edit: January 02, 2018, 03:32:17 PM by Damir s »
Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ćete dobro sjećanje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo
Ako želiš izbjeći kritiku ne radi ništa, ne govori  (Aristotel)

Y40

• Guest
« Reply #39 on: January 17, 2018, 08:14:48 PM »
E sada - nagradno pitanje za junake (ili bedake) - ovisi o odgovoru :laughing7: : dali slikati i izigravati junaka ili skakati u more :icon_scratch:
https://www.facebook.com/zeikelfishing/videos/1597492390334917/?hc_ref=ARQlAviAhldly4mN2uEDijJhdAC1AThM7dEuVELFYnKPKKINIWpQc3ywC9zjYr9nJTQ&fref=nf