Jesmo li sigurni na moru?

Autor Mala od portala, Kolovoz 15, 2017, 06:16:47 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Damir s

dmetar ima potpuno  pravo, svi mi imamo smartic pored sebe a znamo poziciju, slikaj i posalji valjda ce se nesto dogoditi barem se mozemo nadati. Znam nije lako kada ti grdosija ide na tebe i ako si rodjen pod sretnom zvijezdom i prodje pord tebe.
Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo
Ako želiš izbje?i kritiku ne radi ništa, ne govori  (Aristotel)

pero

Jesmo li sigurni na moru?  NISMO ,jasno i kratko da neduzim temu  :thumbsup:
dmetar je potpuno u pravu,slikajte,prijavite ..... a ne pisat ovdi bezveze kome se sto dogodilo  :wave:

pero

Moze li moderator ili ..prebacit ovo na temu vec otvorenu ?
Nesto sam krivo kliknuo i  ...neda mi prebacit  :dontknow:

You cannot delete your own topics in this board. Check to make sure this topic wasn't just moved to another board.

Y40

Citat: pero  u Kolovoz 16, 2017, 12:30:27 POSLIJEPODNE
Jesmo li sigurni na moru?  NISMO ,jasno i kratko da neduzim temu  :thumbsup:
dmetar je potpuno u pravu,slikajte,prijavite ..... a ne pisat ovdi bezveze kome se sto dogodilo  :wave:
Baš me zanima dali bi, ako bi išlo za život ili smrt, ti slikao i je...lo ti se za preživljavanje ili razmišljao kako preživjet. Vjeruj mi, nema baš puno vremena na raspolaganju. Ja sam pokušao zapamtit registarski broj (lijep velik VE i još nekoliko brojki) ali adrenalin mi je previše pumpao od straha, bijesa i na kraju ga nisam zapamtio. Sve skupa je trajalo nekliko sekundi. Meni cijela vje?nost. Ma kakvo slikanje ljudi moji. Ako imaš vremena za slikanje zna?i, da nisi baš jako ugrožen.

pero

Uff ,koji   thriller !
Da zivis u USA snimili bi film po tebi odma  :thumbsup:
Neki dan sam gleda film, All Is Lost -Robert Redford ,sudario se sa kontejnerom koji je ispa sa broda ,
After a collision with a shipping container at sea, a resourceful sailor finds himself, despite all efforts to the contrary, staring his mortality in the face.
Evo i traler pa pogledaj  :thumbsup:

http://www.imdb.com/title/tt2017038/videoplayer/vi1966450969?ref_=tt_ov_vi

hidrotherapy

Gledao sam taj film.
Vidi se da ga je radio netko tko nema pojma o moru. RR je napravio toliko grešaka u koracima da je ?udno da je uop?e dospio na ocean.

Strici

Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!

pero

estan

Ljudi, to je Hollywood. Tu mora sve biti kvazirealno, tj, kao realno za naivce i one koji ništa ne znaju o onome o ?emu je u filmu rije?. Tako su na brodovima iz 18 stolje?a saloni visoki po 3 m, a u stvarnosti se malo viši ?ovjek nije u njima mogao nikako ispraviti, plemi?iki dvorci nemaju veze s onima pravima, Brodovi iz starog Egipta su ogromni, iako ih pokre?u vesla?i, a na njima su tako?er ogromne raskošne sobe itd, Doduše, Kleopatra je stvrno imala jahtu od nekih 50 m, ali morala je biti jako uska da je vesla?i mogu dovoljno brzo pokretati i njezine raskošne prostorije na njoj bile su obi?ne ?ibe prema onima u Hollywoodskim filmovima.

estan

Nije baš da sam se uplašio za život, ali da su mi debelo išli na živce dok sam isplovljavao iz Murtera prema otvorenom moru, jesu i to zbilja overdose. U prolazu od max. 150 m širine, bilo ih je barem 30 koji su proglisirali punom forcom i to jedan ispred, drugi iza krme i tako tome sli?no. Gumi mi je nemilosrdno tukao po krmi zbog idiota koji je prošao svega nekoliko metara iza njega. Ja sam isto bio tvrdoglav i nastojao izorcati na jedra taj prolazi?. Da ne govorim uop?e o tome, kako mi niti jedan motornjak nije pustio prednost dok sam ?inio vire i kako sam se morao stalno ja okretati prije vremena, te su me na kraju prisilili da kresnem pentu i s njom izguram barem najuži dio prolaza, gdje se dovoljno duboko more nalazi u širini ne više od 100 m. Izbeštimao sam se ko ko?ijaš, a kako su ovi prolazili stvarno blizu, vidjeli bi moju ljutu gestikulaciju i ?uli moje beštime i tada radili za?u?ene face, kao zašto to? :angryfire: