Slane tehnike > Ponašanje na moru

Loša iskustva sa odvezivanjem bajbota

<< < (2/4) > >>

stibra:

--- Quote from: Dario on November 18, 2008, 02:30:09 PM ---odvezivanje bajbota? sreća da jos nisam imao takav slučaj ali toga me uvijek strah

a odvezala vam ga je zato jer se se vi kao vezali na "njeno"  ili?

--- End quote ---

Kaj je najgore nismo, već na jedan javni dio pored njezinog. Ali bila je užasna uvreda što smo pomislili pristati bajbotom ispred njezine kuće.

sailpower:
Ne znam jesu ti likovi ikad culi za izraz pomorsko dobro.  ???

stibra:

--- Quote from: sailpower on November 18, 2008, 08:17:51 PM ---Ne znam jesu ti likovi ikad culi za izraz pomorsko dobro.  ???

--- End quote ---

Jesu, jer je to odvjetnička obitelj :)
Napravili su zid, tj. terasu ispred ljetne kuhinje koji je ukopan u more, tak da jednostavno ne možeš proći tim dijelom obale. Postoje u biti 3 obitelji koje su svoja zdanja izbetonirali do mora i prisvojili obalu. Najzanimljivije je da se pred dvije kuće ovo ljeto intezivno betoniralo direktno u moru, naravno bez ikakvih dozvola (provjereno).

dalvey:
Stibra,

Ne bi bilo loše, nego vrlo koristno, molim te da nama daš bar grubu informaciju koja uvala je to u Korčuli ili dio otoka. Zanima me zaista izbiljno, jer več 3 poslednje godine ljetujem u Korčuli. Do sada nisam imao loših iskustava u ni jednom smislu. Može se desiti. da si pokvarim dopust zbog takvih štoseva.

Pozdrav i mirno more!

stibra:
Pa duboka uvala za sidrenje jugoistočno od grada, tj. uvala prije benzinske ako ideš od grada. Ne znam kako se točno zove.

Na jugozapadnoj strani uvale (prije plitkog dijela uvale), ekipa je okupirala obalu (4-5 kuća) bez ikakve koncesije. Prema policiji i lučkoj kapetaniji, odvezivanje gumenjaka je tamo normalna stvar i nikoga to baš ne brine previše :(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version