Pozdrav svima

Autor sasha_fishter, Listopad 12, 2020, 12:31:02 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

sasha_fishter

Od ove godine vlasnik sam Mante 19, ujedno i moj prvi brodic. Plovit sam poceo s 10g na ujakovom brodu Carina 6m, kasnije drveni Delfin 12m. Nikad nisam sam plovio i imam tek osnovno znanje, al eto, malo po malo naucit cemo i jedrenje.

Manta 19 ce pretezito jedriti oko Biograda dok se ne oslobodim i pohvatam malo konce. Biograd je relativno siguran za jedrenje, tako da uz 5.6m brodic imam prilike nauciti jedriti nasim divnim Jadranom.

Ovo je moja nova ljepotica. Dosta dobro ocuvana, 78g. tek cetvrti vlasnik. Bit ce nesto ulaganja s vremenom.

Mala od portala

Dobro nam došao, sasha,  :hello2: nadam se da ?ete postati aktivni ?lan. Samo naprijed s pitanjima, a u bazi foruma sigurno ?ete na?i puno odgovora i informacija koje vas zanimaju.

Srda?an pozdrav Mala od portala, admin
?ovjek mora napraviti ono što ?ovjek mora napraviti.  Žena mora napraviti ono što on ne može. (Rhonda Hansome)

sasha_fishter

Thnx..vec sam zaronio u rasprave...ima se sto nauciti :)

Strici

Manta je odli?an izbor i ako nisi „grandoman“, nikad te ne?e razo?arati, naravno ako je i dobro održavaš.
Ostani i kasnije oprezan i iskoristi idealan akvatorij baš za Mantu. :thumbsup:

ps. na slici Manta 19
Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!

sasha_fishter

Nisam, trebam nesto malo prakticno da mogu nauciti jedriti. Koji je ovo brod na slici?