potopila se bavaria 49 ACI marina Split

Autor dmeter, Svibanj 01, 2019, 12:01:48 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

more

Nemam osnove da tužim nekoga jer sam svjesno predao moju barku nekome da ju spusti u more. Pukne li braga i pri tome se ošteti i druga barka, ja moram sve platiti. Nedajbože da do?e i do ozljede nekog ?ovjeka!
Pitam imu?nog vlasnika skupe barke što kaže u vezi toga, a on mi kaže da mu osiguranje sve pokriva. Pitam osiguravatelja, a on odgovara da osiguranje pokriva samo tada ako je osiguranik (vlasnik) upravljao ili rukovao s osiguranom barkom. I što sada? Opet ono: malo morgen!

dmeter

Citat: more  u Svibanj 03, 2019, 06:18:20 POSLIJEPODNE
Nemam osnove da tužim nekoga jer sam svjesno predao moju barku nekome da ju spusti u more. Pukne li braga i pri tome se ošteti i druga barka, ja moram sve platiti. Nedajbože da do?e i do ozljede nekog ?ovjeka!
Pitam imu?nog vlasnika skupe barke što kaže u vezi toga, a on mi kaže da mu osiguranje sve pokriva. Pitam osiguravatelja, a on odgovara da osiguranje pokriva samo tada ako je osiguranik (vlasnik) upravljao ili rukovao s osiguranom barkom. I što sada? Opet ono: malo morgen!
i nije baš tako u realnom svijetu.
Prijatelj je radija na autoputu-apsolutni legalista,svi radnici prijavljeni na stvarnu pla?u.
Lokacija neki izlazni ?vor iza dugopolja.
njegovi radnici radili neki ivi?njak vrijeme dnevnog odmora marenda.
Radnici Konstruktora dizalicom radili na svom dijelu posla , pukla im sajla i pao teret i usmrtija njegovog radnika bija osiguran,ali kao šta ti kažeš za svoje radnike upravitelje strojeva.

Uglavnom njegovo osiguranje nije htjelo platit odštetu morao ju je on platit i tužiti konstruktor koji je poslije otišao u ste?aj. malo poslije i on je zbog odštete otišao u ste?aj jer je morao prodati strojeve za rad kako bi platio odštetu.