Komentar kapetana na vješta?enje nesre?e T. Horvatin?i?a

Autor Mala od portala, Siječanj 27, 2016, 12:02:54 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

estan

Ve? sam to mislio napistai, ali sam se suzdržao, ali sada je sve mnogo jasnije pa mislim da ne?u biti nepravedan. Naime, bolje pun takuin, nego batine, mobing i možda uništena karijera. Zato se ljudi, ili daju podmititi ili se bar maknu u stranu da ne trpe neželjene poslijedice.
Prijetnje sudionicima stru?nog skupa, koji su razotkrili manipulacije u vješta?enju, jasno govore da su ljudi na pravom tragu i da su uboli u osinje gnijezdo. Ipak, nije lako voditi takvu borbu, jer tek sada ?e de?ki upotrijebiti pravu tešku artiljeriju.

Damir s

Evo danas novogi clanak u slobodnoj Tomo  & Co

Horvatin?i? tužio djecu poginulih talijanskih nauti?ara: odšteta za gliser ostaje na ?ekanju

Tomislav Horvatin?i? traži isplatu 214.397 eura za svoj gliser ošte?en u nesre?i

Trgova?ki sud u Splitu u srijedu je odredio prekid postupka koji je tvrtka "Santa Marina", ?iji je predsjednik Uprave Tomislav Horvatin?i?, pokrenula protiv Federica i Gaie Salpietro, djece i nasljednika talijanskih nauti?ara koji su poginuli u kolovozu 2011. godine, kada je u primoštenskom akvatoriju u njihovu jedrilicu udario gliser kojim je upravljao upravo Horvatin?i?.

Horvatin?i?eva tvrtka je vlasnica toga glisera, a od nasljednika poginulih Talijana sudskim putem traži da joj isplate 214.397 eura jer je izra?unala da joj je tolika šteta nastala na plovilu u toj pomorskoj nesre?i.

Krajem 2015. godine zagreba?ki poduzetnik je na Op?inskom sudu u Šibeniku nepravomo?no osu?en krivim za izazivanje pomorske nesre?e. Dok presuda ne postane pravomo?na, njegovi odvjetnici su tražili prekid postupka na Trgova?kom sudu. S time su se pisanim putem suglasili tuženi Talijani.

Parnica ?e se nastaviti nakon što kazneni postupak bude pravomo?no okon?an.

Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo
Ako želiš izbje?i kritiku ne radi ništa, ne govori  (Aristotel)

Strici

Koliko se sje?am taj Horvatin?i? je gostioni?ar, ugostitelj kako je kasnije nazvan, ili je postao, nakon što su kod njega, valjda u restoran negdje na obroncima Sljemena(?) zalazili svi dosadašnji politi?ari, (a vjerojatno zalaze i danas? :icon_scratch:). Dal su prošli mufte (no ne platili su :laughing7:, ali se kod nas ljudi mogu kupiti i za sanduk piva, pa si mislite), ne znam, ali svi znamo kako to ide. I tako je pokupovao sve od reda (?). I postao gra?evinski poduzetnik. A poslove je dobivao zna se  kako i od koga (?)
To je onaj koji se arogantno ponašao prema protestantima "pregradnje" Varšavske ulice, prije nekoliko godina u Zagrebu, ako se neko te afere sje?a.
Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!

vragec32

Citat:Koliko se sje?am taj Horvatin?i? je gostioni?ar, ugostitelj kako je kasnije nazvan, ili je postao, nakon što su kod njega, valjda u restoran negdje na obroncima Sljemena(?) ...
Nema veze sa "podsljemenskim" restoranima - Babylon, Sv. Nedelja, kod Samobora

http://www.vecernji.hr/hrvatska/tomislav-horvatincic-obogatio-se-90-ih-na-svercu-deviza-320058

Damir s

Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo

more

Damir s

estan

Možda je ?ovjek bio malo promukao pa ga nisu baš najbolje ?uli.

Damir s