Main Menu

FIUMANKA

Autor Damir s, Lipanj 12, 2016, 08:10:52 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Damir s

Bila je FIUMANKA i niko ni rijeci a kamo slika?????
Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo
Ako želiš izbje?i kritiku ne radi ništa, ne govori  (Aristotel)

Damir s

Pa kakvi ste vi to jedrilicari i clanovi ovoga foruma da se ne spomene ni rijeci o FIUMANKI??? :angry4: :violent1: :BangHead: Rijecani mozete se sramiti!

http://fiumanka.com/
Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo

Damir s

Evo ja upravo kontaktiram sudionika regate Ljuba Franelica da mi posalje slike sto je i on napravio. Ne mogu shvatiti da nitko ni slovca nije napisao.

Verstuurd vanaf mijn HUAWEI VNS-L31 met Tapatalk

Mala od portala

Po tko zna koji put ponavljam molbu: smanjujte fotografije koje postavljate na forum.
?ovjek mora napraviti ono što ?ovjek mora napraviti.  Žena mora napraviti ono što on ne može. (Rhonda Hansome)

Damir s

Pokusao sam smanjiti  sliku ali meni sa tapa talk to ne ide?

more

Odjedrio sam i ovu, dakle sve do jedne. Standardno dobro organizirana. Ipak je bilo nešto posebno: bilo je zna?ajno više slovenskih baraka, što me veseli. Puhao je slabašan maestral, taman po mojoj mjeri. Rastužila me jedino jedna pristojno odjevena žena, moglo bi se re?i gospo?a, koja je ?ekala u redu ispred mene za tanjur fažola. Kada je došla na red, nije imala blok. Dao sam joj moj i bio sam sretan da ga je primila. Strašno! Prokleto siromaštvo! 

Damir s

Stvarno ne znam jesam li ja glup ili tup toliko jedrilica a ni rijeci o regati FIUMANKA na ovom forumu? Pa tko su clanovi foruma u Rijeci i okolici da
nitko ne napise niti slovca a kamo staviti koju sliku na portal? Jeli ovo portal udruzenja jebivjetara , svadjalica, ili nauticara, jedan drugome cemo
kajlu spustiti ali nesto posteno napraviti niti govora. Kad Leo ode na regatu ima slika i teksta a od drugih niks ili gotovo niks? Nisam perfektan ali
kada sam jutros od prijatelja dobio slike sa smart telefonom odmah sam ih objavio a bio sam 150Km od kuce i dobio FUGU za to (pa ako ja ne znam
smanjiti sliku neka to urade moderatori), oni su experti ili bi trebali biti i trebali bi pomoci nama koji to ne znamo, ja se necu ljutiti. Jos mi mala od
portala napise velikim crvenim slovima. Pa dali netko na ovom potralu ima kakvu listu regata na nasem Jadranu i da to azurira i par tjedana prije
starta regate objavi na portalu. Ne mogu shvatiti i organizatore FIUMANKE da nisu nista objavili na ovom portalu? Kad dodjem dolje u Hrvatsku
porazgovarati cu sa nasim dragim OBIJEM sa kojim sam proveo dosta vremena u nasoj mladosti a oni su sponzori FIUMANKE. Pa dajmo svi znacaj
ovom forumu a ne da postanemo marginalci nautike na Jadranu. Mozda se ovo nece svidjati nekome na forumu ali ja ne mogu ne napisati sto ja
mislim a ako nisam u pravu banirajte me. Postojao je forum prije nego sto sam ja dosao na njega i postojati ce poslje mene nadam se dugo godina.

Ursa Major

Citat: Damir s  u Lipanj 11, 2017, 12:06:49 PRIJEPODNE
Jeli ovo portal udruzenja jebivjetara , svadjalica,

^^^^^^^^^^^^
ovo

more

Dragi Damire, imaš sve pravo, naro?ito ono da nismo zainteresirani za more. Na Fiumanki gledam moje opatijce na Follow us i me?u njima Edota, vlasnika poznatog Follow us. Dosadašnja  posada mu se razišla za poslom, a novi podmladak nije više zainteresiran za jedrenje. Katastrofa: imati prestižan racer (takmi?arski krstaš) na besplatno raspolaganje i ... ništa.
Damire i još nešto: probaj koristiti ovaj postupak: http://picr.de/  kojeg mi je svojevremeno posla renomirani Strici.

Leo

Ajmo nekim redom

Prozivaju se ucesnici regate koja je startala u 12 da u 15:30 nisu još ništa objavili !?!? Haloooo , pa ovo nije novinska ku?a nego forum..
Pa valjda ljudi nakon prolaska kroz cilj imaju prioritete prije postavljanja fotki i pisanja po forumima.
Ako je tolika znatiželja postoji službene stranice regate i javna glasila, od njih se može tražiti takva brzina.
Za fotografije Mala od portala je potpuno u pravu!
Da budem jasniji bi li ti da ti plate da doneseš deset kg cementa u centar grada na 5. kat bez lifta donio cijelu paletu cementa !? Jer upravo to se radi, dok je za forum dovoljno cca 500 kb fotke  od 800 *600 Pixsell stavljaju se ogrmne fotka u punoj rezoluciji. Time se optere?uje server, dodatni troškovi a remeti i gledanje .
A za jednostavno rješenje treba par sekundi i ne treba doktorat evo samo jedan primjer
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mp4android.photoresizerhd

A ima ih brdo.

Ono o forumu je upravo tako, a zašto!? To što ljudi više ne objavljuju nema veze sa ljubavi prema plovidbi i jedrenju nego zbog na?ina komunikacije.
Postao je kr?ma u kojoj ljudi više ne zalaze ili izbjegavaju.
Svaka tema se spama do nesvjestice, citira se citat citata tekstova u slijedu iako je odmah iznad pa tema postaje nepregledne.
Nekad se dolazilo na?i informacije, razgovarati raspraviti razmijeniti mišljenja a sada se svaki pokušaj druga?ijeg razmišljanja do?eka u maniri politi?ara, vrije?anjem i omalovažavanjem i po sistemu "tko ima ve?eg".

I za kraj bio sam i ja na regati ali o tome kad sredim fotke