Kite surfing u Nizozemskoj

Autor Damir s, Veljača 27, 2016, 07:38:10 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Damir s

Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo
Ako želiš izbje?i kritiku ne radi ništa, ne govori  (Aristotel)

Damir s

Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo

pelig

Ja baš ne razumijem taj plattdeutsch, što ga oni nazivaju nizozemskim. Ali ako dobro razumijem, nije rije? o kiterima, ve? surferima. Ono, što me malo ?udi, što slika mora na filmi?u, nije tako strašna. Koliko se sje?am, to baš i nisu neuobi?ajeni uvjeti u tom kraju. Osim toga vjetar je nosio prema obali. A surferi sigurno nisu neki po?etnici. I baš zato, ta situacija, da su ih morali reanimirati... Ne uspijevam razumjeti, kako je došlo do toga?

Groff

Damir s

Najvjerojatnije sto Groff kaze od iscrpljenosti pali u more i onda nastupa agonija,
sigurno nisu bili pocetnici ali precijenili su svoje mogucnosti a priroda je nemilosrdna

traktor

"Možda ih je ona pjena gušila ?"

Ma kakvi, to je šlag, Sahne, cream. Groffe, to moreš mazat na kruh, jako je hranljivo. Poznato je da su se u slivu rijeka Rajne i Maas do kraja 20. stolje?a uzgajale samo krave, ovce i pokoji bik. To ti je od tog silnog mlijeka. Ono malo industrije :icon_biggrin: u slivu i ‘plemenite’ metale su belgijanci riješili uz pomo? posebnih bakterija uzgojenih iz kanalizacijskog sustava Antwerpena. One se hrane samo arsenom, kadmijem , živom, olovom i sli?nim fažoletima teške kategorije. Pitaj belgijance Damira s i peru. Oni to sve znaju.

Kralj Albert kojemu je kemijanje hobi, je 1997.  za taj izum  u kategoriji biološke alkemije dobio Nobelovu nagradu. Zanimljivo je da je crijevni produkt bakterija kad bi smazale kadmij bio C vitamin a ako su za desert imale arsen onda je drekec bio retinol. Htjeli su mu odmah dati dvije nobelice ali zbog strogih švedskih pravila to nije bilo mogu?e pa su mu je dali s lentom.

pero

KNRM radio  javio da su 5 tjela surfera izvadili iz mora !

Dr. Traktor naš ce to bolje objasniti taj fenomen jer je on bio asistent Dr.Polu holan?aninu sa NG (national geografic) najpoznatjem veterinaru   :thumbsup:

Damir s

Citat: traktor  u Svibanj 12, 2020, 11:43:59 PRIJEPODNE
"Možda ih je ona pjena gušila ?"

Ma kakvi, to je šlag, Sahne, cream. Groffe, to moreš mazat na kruh, jako je hranljivo. Poznato je da su se u slivu rijeka Rajne i Maas do kraja 20. stolje?a uzgajale samo krave, ovce i pokoji bik. To ti je od tog silnog mlijeka. Ono malo industrije :icon_biggrin: u slivu i ‘plemenite’ metale su belgijanci riješili uz pomo? posebnih bakterija uzgojenih iz kanalizacijskog sustava Antwerpena. One se hrane samo arsenom, kadmijem , živom, olovom i sli?nim fažoletima teške kategorije. Pitaj belgijance Damira s i peru. Oni to sve znaju.

Kralj Albert kojemu je kemijanje hobi, je 1997.  za taj izum  u kategoriji biološke alkemije dobio Nobelovu nagradu. Zanimljivo je da je crijevni produkt bakterija kad bi smazale kadmij bio C vitamin a ako su za desert imale arsen onda je drekec bio retinol. Htjeli su mu odmah dati dvije nobelice ali zbog strogih švedskih pravila to nije bilo mogu?e pa su mu je dali s lentom.

Ma doture moze te biti sram kako pises pa ti si jedno bolesno cudoviste nemam rijeci. Stvarno po tvome pisanju pitam se dali si ti uopce neki doktor jer nasi prijatelji doktori , inzinjeri, advokati  ne poznaju uopce takav rijecnik kojim se ti sluzis :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :dontknow: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :violent1: :violent1: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

traktor

Koji to fenomen pero? :dontknow:

Jedina životinja koju sam anestezirao bila je žaba na vježbi iz fiziologije. Malo sam je predugo držao s gazicom etera ispod staklenog zvona pa je uginula. Ve? tada sam shvatio da imam talent za anesteziju. :laughing7:

damire s, ima situacija kad nije umjesno prditi.

Damir s

Ne skreci temu na zivotinje kada seres po mrtvima :laughing7:
Lijepo se rugati sa smrcu 5 ljudi u Nizozemskoj gdje si proveo jedan dio zivota i zena ti jos tamo radi, to sve govori o TEBI kao covjeku  :BangHead: moj moj "doture" pa ti prdi i dalje.
Ako bas inzistiras napraviti cu prijevod na Nizozemskom portalu a tebe cu navesti kao autora clanka.
Mozes se diviti svojem komentaru.

https://twitter.com/Kustwacht_nl