Eto sada sam pravilno razumio, i to ovdje na našem forumu

. Onako samoprevodeći bude svakako prevođeno, ne samo s engleskog; i može se krivo razumjeti

. Nije to i greda, bar meni, meni je zabava razbibriga, sveisto volim kad nešto čujem i točno znati.
A prepucavati se, pogotovo kako je počelo, ne vodi ničemu osim frustracija i svađi. Tako malo da, ali ipak s dozom. Ja kažem da kad je vuk u šumi, onda su jeleni agilniji

.
A frustracije, kakve god da neko ima, ovdje stvarno tome nije mjesto, pogotovo omalovažavati svoje, pa kakvo god da je, stvarno nije lijepo.
A svima se svašta nelijepog može naći. Možda nama više u nekim pravcima, drugim u drugom smjeru. Ali sveisto, mi ne možemo iz naše kože, mi smo ovog roda, kakav god da je i tu se ništa ne može promijeniti, osim da dobrim ponašanjem popravimo eventualno loš nečiji dojam o nama. Možemo cijeniti tuđe, jer je često neću namjerno reći bolje, jer je drukčije, a ako je i bolje, onda probati se po tome ravnati.
Tako ako je baš se posvađati, onda treba organizirati susret pa licem u lice, pa ako treba i "muški" riješiti neke frustracije

, a ne se kriti iza kompa, nepoznat. Iako i to nepoznat može biti i jako dobro poznato.
Dobro je ako nešto neko zna više od drugih, ili hoće svoje znanje drugima prenijeti, neka prenosi, dalje će doći nego se prepucavati, ali i pametnije djelovati

.