igra?ka za ribolov?

Autor denister, Travanj 19, 2009, 10:32:34 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

denister

jedan kolega pita sljede?e, pa da vidim šta vi kažete...

Citat:ako netko ima kvalitetnu informaciju bilo bi to jakojako lijepo...

Naime, starom mi je rodjendan pa bih mu posto je fanaticni ribolovac htio kupiti jednu igracku. Neki lik se bio pojavio s tim i uzburkao duhove medju lokalnim ribicima, tako da je to sad uberaktualno u tim njihovim krugovima... :) :D Radi se o malom sonaru koji prikazuje oblik dna jezera, rijeke ili cega god, s polozajem vecih riba unutar njega.  :haaa: :haaa:
Konkretno, radi se o ovom uredaju: http://www.radiokomunikacije.hr/SmartCast/SmartCast%20RF15.htm

Da li je itko imao kakvih iskustava s necim takvim i zna li itko ima li kod nas jos ikoje mjesto gdje bi se to moglo kupiti, novo ili rabljeno? Sutra cu zvati da vidim koliko to kosta u firmi iz linka jer im naravno cjenik na stranici ne radi, a na ebayu je cijena od cca soma kuna (novi, zapakirani)...

grancipor

http://www.radiokomunikacije.hr/smartcast_inside.htm
evo kompletne ponude. Ovi mali koštaju 120 eura. Nisam isprobao ali kažu da funkcionira.  :)
Nabavio sam onaj kao sat (u ?ervar-Portu) i ?ekam ?itu do Unija pa ?u pozvati na takmi?enje Jazavca  ;D on je iz Lošinja pa ?emo sve to skupa isprobati (barem se nadam).  :D
Ribice su obavještene  >:D
Ne treba mi Google. Moja žena zna sve!

jazavac

Evo, za prvi maj se nadam no?iti u Mara?olu, a prethodno ve?erati frišku ribu ;D
pozvan si na ve?eru ;D ;D

(da nebi na kraju ispala friška...figa :-\ ;D)
Za dvadeset godina, biti ?eš više razo?aran s onim što nisi napravio od onoga što jesi napravio. Zato otpusti konope. Isplovi iz sigurne luke. Uhvati vjetar u svoja jedra. Istražuj. Sanjaj. Otkrivaj.â€" MARK TWAIN

grancipor

Citat: jazavac  u Travanj 24, 2009, 10:08:09 POSLIJEPODNE
Evo, za prvi maj se nadam no?iti u Mara?olu, a prethodno ve?erati frišku ribu ;D
pozvan si na ve?eru ;D ;D

(da nebi na kraju ispala friška...figa :-\ ;D)
Bilo bi baš lijepo, hvala na pozivu  :) ali teško za 1. maj.  :(
Ne treba mi Google. Moja žena zna sve!