Slane tehnike > Ispod površine

Fotkate pod vodom? Prijavite se na festival PAF Tachov

(1/1)

NP Tim:
Svi zainteresirani podvodni fotografi i snimatelji iz cijelog svijeta, pa tako i Hrvatske, imaju još manje od tri tjedna za prijavu svojih fotografija na Međunarodni ronilački festival PAF koji će se održati 30. i 31. ožujka u u češkom gradu Tachovu.

Svaki sudionik dobit će keramičku plaketu s festivalskim simbolom, dok glavnog dobitnika čeka Grand Prix PAF Tachov, staklena statua koju je dizajnirao češki akademski slikar Zdeněk Petr te ekskurzijsko putovanje po vlastitom izboru na brodovima kompanije SMY Ondina, specijalizirane za ronilačke ture po cijelom svijetu.

Nagrada za najboljeg fotografa sastojii se također od iste statue te vikend ronjenja na Crvenom moru u vodama Egipta. Osim te kategorije, postoji i nagrada za najbolju fotografiju koja se sastoji od statue i ronjenja u egipatskom Dahabu.

Festival je predvidio natjecanje za još niz kategorija uz nagrade koje se sastoje od putovanja i ronilačke opreme. Svi zainteresirani svoje radove mogu poslati zajedno s podacima na adresu: http://www.paftachov.cz/cs/www/aktualni-paf/zaslani-fotografii.html.

Sve ostale informacije o ovom festivalu, kao i dosadašnjim dobitnicima i sudionicima možete vidjeti na adresi: http://www.paftachov.cz.

www.scubalife.hr

Navigation

[0] Message Index

Go to full version