Charter brodovi imaju crni tank ali je uvijek odspojen, da ga charter ne mora čistit ako se zaštorpa. Spoje ga samo za pregled.
Baš sam se vratio sa čarter jedrenja sa prijateljima i svi WCji na B50C imali su uključen crni tank. Kod check-ina dobio sam uputu, da je crni tank stalno otvoren i da ne diram (otvoreni) izlazni ventil. Ali fekalni tankovi na tom brodu imaju na sreču senzor nivoja tekučine, koji pali alarm, kada je crni tank do 3/4 pun. Nakon dan jedrenja taj alarm se uključio (unatoč otvorenome izlaznom ventilu) i nije ostalo drugo nego do dučana "Sve za kuću" u mjestu Hvar po metar i po dugu zajlu, koju instalateri koriste za odčepljivanje sanitanih cijevi i onda zaplivat do otvora fekalnog tanka te iščačkat čep na izlazu iz tanka (voda je imala punih 15 Celzijusa).
Na check-outu nisam napominjao probleme sa tankom ali ipak je mornar odmah išao u pregled baš tog tanka. Pa si mogu misliti, da je sa njim bilo problema več prije, što nije niko pomenuo kod check-ina. Neču puno moralizirati ali ona zajla je od sada dio moje "tehničke prve pomoči".
Ali možda su problemi samo u početku sezone, dok se cijevi dobro ne pročiste?
I na kraju pitanje. Kako bi kod check-ina najjednostavnije istestirao ispravnost crnog tanka?