Author Topic: Uvodna riječ  (Read 20600 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tin

  • Viceadmiral
  • ********
  • Posts: 2124
  • Gender: Male
Uvodna riječ
« on: June 15, 2010, 08:29:47 PM »
Lijepi pozdrav!

Molimo Vas da odvojite malo svoga vremena i pročitate ovaj tekst u cijelosti kako bi se lakše snašli na forumu.

Forum www.nautica-portal.com pokrenut je zbog želje da se napravi jedno mjesto gdje bi svatko mogao otvorit temu o tome sta ga zanima, diskutirat o nautici, prenijeti iskustva, dati savjet, itd..

Registracija
Nemate korisnički račun? Registrirajte se - prednosti su brojne. Proces registracije je besplatan, jednostavan i zahtjeva tek minutu vašeg vremena. Upute kako se registrirati nalaze se na stranici http://www.nautica-portal.com/forum/index.php?topic=340.0 . Bez da se registrirate nećete moći sudjelovati u raspravama već samo čitati. Također, ako ste registrirani forum će automatski za Vas pratiti i obilježavati nove teme.

Pristupanje forumu s naslovnice
Forumu se s naslovnice pristupa klikom na ikonicu "Forum" koja se nalazi u gornjem lijevom kutu ekrana. Vidi sliku:Upute
Upute za korištenje foruma možete pronaći na http://www.nautica-portal.com/forum/index.php?topic=3789.0


Predstavljanje
Članovi koji žele mogu se predstaviti u podforumu Novi članovi.

Pravila
Da bi korištenje foruma svima bilo ugodno, zabavno i edukativno, moraju se  postaviti nekakva pravila kojima nije namjera ograničavati nečije slobode, već čisto služe kako neka uputa kako bi bilo poželjno da to sve izgleda. Administratori i moderatori su ovdje da pomognu održati sve to kao jednu cjelinu i možete im se slobodno obratiti za bilo kakvu pomoć.

Kod popunjavanja profila i upotrebe vlastitog avatara, molim da se posebno pripazi da avatari, potpisi i sl. nisu uvrjedljivog karaktera, te da su u skladu sa zakonima u RH. Svaki neprimjereno popunjeni profil biti će obrisan. Ako niste sigurni slaže li se određeni avatar ili potpis s pravilima foruma, molim da se obratite moderatoru/administratoru.

ZABRANJUJE SE SVAKO KOPIRANJE TEKSTOVA, OGLASA, ITD. BEZ ODOBRENJA ADMINISTRATORA!

Političke teme nisu dozvoljene na forumu.

Komercijalno oglašavanje pojedinih firmi nije dozvoljeno.

Ukoliko se želite oglašavati na www.nautica-portal.com, možete se javiti preko e-maila

 info@nautica-portal.com

U pojedinim postovima prihvatljivo je da forumaši u sklopu tema preporuče pojedinu trgovinu, tvrtku, servis ili web stranicu koja se bavi nečime što nekome treba, posebno ako netko od forumaša traži preporuku ili savjet. No osobe koje dolaze na forum samo zato da "preporučuju", pogotovo svoju tvrtku, biti će sankcionirane, a postovi izbrisani.


Za sve eventualne probleme ili pitanja budite slobodni otvoriti temu, obratiti se nekome od administratora i moderatora ili na mail info@nautica-portal.com
Ugodno druženje želi Vam

Nautica Portal Team
« Last Edit: September 14, 2015, 01:40:31 PM by Mala od portala »