Brodska oprema i sustavi > Elektronika na brodu

Top 5 brodskih akumulatora novije generacije

(1/1)

Mali od portala:
Aceleron Essential LifeP04
Aceleron Essential LifeP04 je litij-ionska baterija, karakterizira je ista veličina za sve kapacitete u ponudi, sposobna je za do 5000 ciklusa pri 50% DoD-u tijekom 20 godina

Mastervolt MLI-E
Mastervoltova litij-ionska baterija MLI-E idealna je za primjene u kojima su ključni dugi životni vijek, mala težina, brzo punjenje i kompaktnost.

Varta Professional Dual Purpose AGM
Varta Professional Dual Purpose AGM baterija trajna je i ne zahtijeva održavanje, što je čini savršenom za sezonsku uporabu.

Victron Smart LiFePO
Victron je već dugo prisutan na nautičkom tržištu, a ova je litij-ionska baterija posebno dizajnirana za nautičku primjenu.

Rolls R Series R12
Baterije R-serije Rolls idealan su izbor za nautičare sa zahtjevnim primjenama. Dizajnirani i izrađeni za duži vijek trajanja od većine usporedivih baterija, imaju izvrsne ciklističke performanse, dok istodobno pružaju više snage i kapaciteta tijekom velikog broja životnih ciklusa (800 pri 50% dubine pražnjenja).Više u temi na portalu https://nautica-portal.com/nautica-portal-com/vijesti/2508-top-5-brodskih-akumulatora-po-nasem-izboru.

dmeter:
1300-2000 € za 100 ah bateriju i to još bez BMS

a recimo ista ta baterija s boljim ćelijama(osim Victrona jer on koristi isto winston ćelije)

https://shop.gwl.eu/LiFeYPO4-batteries-12V-1-1/Lithium-Battery-12V-90Ah-WB-LP12V90AH.html?cur=1

Navigation

[0] Message Index

Go to full version