Slane tehnike > Ponašanje na moru

JOŠ O BOVAMA!

(1/8) > >>

Mala od portala:
Ne znam jeste li u novinama i na portalima vidjeli ovu vijest:

https://www.24sata.hr/news/oluja-u-istri-pukao-konop-pa-im-se-jedrilica-zabila-u-stijene-586088

Obratite pažnju na video koji je dodan malo niže u tekstu. Kad malo bolje pogledate, uočit ćete da je brodica bila na bovi, žutoj bovi koja je isto završila na stijenama a jedan od ljudi na slici namata lanac, i to vrlo vjerojatno od te iste bove. Čini se da je bova popustila pod naletima valova i vjetra.

I sad opet pokrećemo onu istu priču o tome koliko su sigurna naša sidrišta s bovama - a nisu!, u to sam se i sama uvjerila - i ima li koncesionar policu osiguranja iz koje će vlasniku brodice nadoknaditi štetu.

more:
O tome smo pisali jako puno. Sada bi trebalo samo provjeriti da li taj proizvod, kojeg je koncesionar plasirao na tržište, odgovara strogim normama koje su u tu svrhu zakonom propisani! Nadajmo se da će novinari rasvjetliti taj slučaj!

Mala od portala:

Pokušala sam nazvati Lučku upravu Poreč i dobiti više informacija o uzrocima nasukavanja, ali mi se nitko ne javlja, očito je i njima praznik, bez obzira na srce sezone.
Pokušat ću ponovo sutra.

Damir s:
Pa ce lijepo Jedrilicar iz Slovenije tuziti marinu a svi mi platiti stetu i covjek ce lijepo dobiti novu jedrilicu a usput i advokat ce dobro zaraditi.

more:
Strpimo se malo dok naša Mala ne dobije konkretnije informacije. Slučaj je vrlo opasan za naš turizam. Prodajemo po život opasne proizvode van svih normi!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version