skola jedrenja za "odrasle"

Autor Zummo, Srpanj 27, 2015, 07:35:41 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kirac

skipper_zg, ima ljudi samo se treba malo povezati! Ako si iz Zagreba, jedna ve?a ekipa nas jedrili?ara koji idemo po regatama i u prolje?e i jesen, sastaje se srijedom iza 20 sati u caffe baru Face2face, Florijana Andrašeca 18A, Trešnjevka pa možep do?i da se upoznamo. Ve?inom su to ?lanovi JKS Samobor ali ima i drugih, a možeš poslati i mail na adresu zoran.kranjcec1@gmail.com ili hrvoje@jks.hr, i zamoliti da tvoj poziv za školu u Istri proslijede i na našu mailing listu.

Pozdrav

skipper_zg

bok može evo ako ima netko slobodan za ovaj vikend možda da do?e do rapca na regatu. samo zovite na mob. jer mi je gužva pa ne?u biti na portalu više do sljede?eg tjedna. pozz  098868223
Škola Jedrenja, Regate - Najam brodova

www.sailing360.com

www.jkrudar.hr

Zummo

E jos kad bi bilo nesto tako u ST bilo bi zakon, jer je zg malo daleko i vremenski i financijski za takve stvari :o

skipper_zg

Zummo, pa sjednes na bus do rijeke povratna karta 100 kn netko te od ekipe pokupi do rapca i jedriš, ili bi ti za jedrenje da se pošalje limuzina po tebe u split sa curama unutra da nije dosadno pa te vozi na regatu.

:BangHead:

Ja ne kužim ljudi šta je vama u zadnje vrijeme, pa ja sam bio sretan kad me zvao netko na transfer ili regatu i nosio pun lonac sarme, punjenih paprika, graha ili sl. bez da je itko pitao samo da nau?im malo više i da budem na brodu sa ljudima koji znaju. Škola je isto koštala 500-700 eur po tjednu a ovako bi išao za par sto kuna ili sto eur 4-5 dana na transfer ili regatu. Pa sigurno ti ne?e nitko platiti da do?eš ili te ?astiti jer si došao, pa ja to sve mogu solo odvoziti ne treba mi nitko na brodu. A ako ho?eš da ti kažem koliko koštaju jedra, konopi, brod, održavanje, koliko to vremena uzima da se sve pripremi itd.

Najbolje da si skinete aplikaciju jedrenje i na mobitelu doma lagano s palcem po ekranu i to je to.

www.sailing360.com

www.jkrudar.hr

skipper_zg

Citat: Kirac  u Svibanj 16, 2017, 03:29:16 POSLIJEPODNE
skipper_zg, ima ljudi samo se treba malo povezati! Ako si iz Zagreba, jedna ve?a ekipa nas jedrili?ara koji idemo po regatama i u prolje?e i jesen, sastaje se srijedom iza 20 sati u caffe baru Face2face, Florijana Andrašeca 18A, Trešnjevka pa možep do?i da se upoznamo. Ve?inom su to ?lanovi JKS Samobor ali ima i drugih, a možeš poslati i mail na adresu zoran.kranjcec1@gmail.com ili hrvoje@jks.hr, i zamoliti da tvoj poziv za školu u Istri proslijede i na našu mailing listu.

Pozdrav

De?ki svaka ?ast, moramo zapaliti jedan vikend da malo jedrimo na jurilici, javio mi se ve? jedan vaš... Tomica K. isao je sa mnom u srednju u razred.

Srijedom mi je malo gužva nave?er ali budemo se dogovorili. Šaljem sve za dalje na mailove - tnx. 

www.sailing360.com

www.jkrudar.hr