0016

Autor Strici, Svibanj 30, 2013, 01:22:43 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Strici

Pa sad meni baš i nije jasno kako to sa slikama, gdje koje i kako, no nau?it ?u, pa ?u ovdje rednim brojem 0016

Ako je ono ono, a koji je onda ovaj mali oto?i??

Neznam zašto smo toliko zakomplicirali. Ja ovu temu nemogu na?i tamo gdje bi ona trebala biti to u "porti druženja i putovanja". Da bi došao na nju, ja moram i?i u  profil nekoga koji je tu pisao, pa sve postove i tako na?i gdje je ova tema, ili ako ima zadnje nepro?itane poruke.
Stvarno molim moderatora da napravi malo reda. Sve je z brda zdola. ?emu otvarati teme negdje drugdje, a namjenjene su na odre?enom mjestu.? :icon_scratch:
Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!

Barba

Pa mislim da je to isto Zec, odnosno Ze?evo ,a iza ulaz u Malu luku na Krku

level gaga

Strici, nova tema Jadranom uzduž i poprijeko. Ispod škole jedrena za neznalice ( gledaj plavo podebljanje 8 )
Istra: Brod na moru, a sidro mu je ?i?arija

Strici

Barba, dobar si. Ne ovo sa Vratnika, to je bilo lako, ali ono od Jaze kazuje da si dobro upoznat konfiguracijom, jer sa toliko malo detalja tako iz prve prepoznati je kunst. Otkuda znaš to podru?je? :icon_salut:
Gaga, neznam ko je otvorio taj zanimljiv topi?, ali koliko god da sam neuredan, ja volim da se neke stvari na?u tamo gdje im je mjesto. Jer to mjesto jasno postoji, od prije.
Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!

level gaga

I ja sam  tražio (zbunjeno  :dontknow:),ali našao nekako .
Istra: Brod na moru, a sidro mu je ?i?arija

Barba

Strici,
Ina?e sam sa sjevernog jadrana, to?nije Rijeka, a i do prošle godine profesionalno sam radio na jedrilicama kao skiper, ali ustvari cijeli život sam na barkama-jedrilicama tako da skoro cijeli jadran dobro poznajem