Škola jedrenja za neznalice > Jedrenje za početnike

Pocetak pocetaka

(1/7) > >>

Rin:
Dakle, moja vizija je ovak. Posto sam zimski sezonac u Aus i ljeto bi volio provoditi kod kuce u lijepoj nasoj, dosao sam na ideju da bi jako lijepo bilo provoditi ljeto na moru upoznajuci obalu. A nema boljeg od jedrilice i jedrenja. Da ne duljim vise.
I da pocnem s pitanjima. Mislio sam na neku jedrilicu do 8 m (ili 9 mozda) da ima najmanje 4 do 6 lezaja i da se moze prilicno lako moze upravljati sam. Uglavnom jedrenje.
Izmedu ostalog me zanima dal trebam vez placat ako ne mislim imat stalno mjesto vec kad se vratim u svibnju pa do listopada ploviti morem a onda ili suhi vez ili vuci ju doma u Varazdin. Kolko kosta bova u nekoj luci, kolko kosta sidrenje recimo ispred Novalje jer tamo imamo apartman pa bi mozda eventualno dolazio malo cesce? Al ustvari bi cilj bio jedriti odlaziti do mjesta koja nisam nikad vidio (to nece biti tesko) , zadrzavati se tam kolko mi se bude svidjelo... Uglavnom uzitak hedonisticki.
Imam 2 djece koja bi valjda bila samnom vecinu vremena, prijatelji naravno.
Eto. To je ukratko to. Znaci civilizacija mi nije najbitnija, vec kao stanica za opskrbu.
Tolko sam se sjetio za sad... :D :D :D


Tihač:
Da li je itko ikada jedrio na jezeru pored Varaždina (onom ispred hidrocentrale)?

Strici:
A ja ovdje  pogledavam i pogledavam oče li neko napisati kakav odgovor ili savjet. Ništa za sada, a jako me zanima što će se Rinu odgovoriti :icon_scratch:

brule:

--- Quote from: Strici on July 17, 2017, 10:07:05 AM ---A ja ovdje  pogledavam i pogledavam oče li neko napisati kakav odgovor ili savjet. Ništa za sada, a jako me zanima što će se Rinu odgovoriti :icon_scratch:

--- End quote ---
Neznam odakle krenem,...ili znam. Naj bolje bi bilo da g. Rin uzme jedrilicu tjedan dana u najam,sa skiperom, i neka nam napiše dojmove sa đite. Ovaj prvi post neka zanemari. :angel9:

hidrotherapy:
Iskreno, ja nisam ni shvatio da li on želi kupiti jedrilicu ili unajmiti.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version