Škola jedrenja za neznalice > Jedrenje za početnike

Odjeća za jedrenje (na krstašu)

<< < (2/4) > >>

Leo:
ma vrlo jednostavno možeš (provjereno) bilo koji artikal iz bilo kojeg katalaga Dechatlona naručiti u bilokojem dučanu, i ako je preko 300 ili 500 kuna i dostava doma je u cijeni koju vidiš u katalogu.
Hlače i sve ostalo naručio sam preko zagrebačkog, tada u Zadru nije bilo, dobio za 5 dana

dmeter:

--- Quote from: Leo on October 18, 2016, 09:45:26 PM ---ma vrlo jednostavno možeš (provjereno) bilo koji artikal iz bilo kojeg katalaga Dechatlona naručiti u bilokojem dučanu, i ako je preko 300 ili 500 kuna i dostava doma je u cijeni koju vidiš u katalogu.
Hlače i sve ostalo naručio sam preko zagrebačkog, tada u Zadru nije bilo, dobio za 5 dana

--- End quote ---
ajde mi objasni kako da narućim ovo u RH
http://www.decathlon.hr/muske-tople-tamnoplave-nauticke-cipele-kostalde-rain-id_8344710.html

njihov je odgovor ovo ne držimo

Leo:
pa ja sam im poslao za hlače i uredno su mi naručili, poslije i prijatelju. skinuo artikala sa talijanskog kataloga i poslao, čak je najkompliciraniji bilo to što sam htio platiti prije a ne pouzećem

Tihač:
Primijetio sam da stavljam slovo "h" na krivo mjesto kad pišem "desetoboj" na engleskom, ispravno je decathlon.

Dakle www.decathlon.hr
Većina onog što sam kupio ima oznaku Tribord (www.tribord.co.uk)
Na Desetoboju se lako može filtrirati i gledati proizvode po markama, a linkove namjerno neću staviti, za to neka prvo uplate Maloj od portala reklamu.

Temu "Suha odjeća" prije nisam vidio. Vjerojatno sam jedini poletarac  :binkybaby: (neznalica) koji piše na ovom forumu, a drugi takvi samo čitaju, pa neće škoditi da u  odjeljku Škola jedrenja za neznalice/Jedrenje za početnike imamo ovu temu.

@Leo:
Razgledao sam cijelu ponudu, znam da je u mnogim sportovima oprema slična.
Na primjer, koristim par kompleta dugih gaća i majica s dugim rukavima sa www.louis.de (lanac trgovina moto opreme) od materijala koji odvode vlagu s kože.
U Decathlonu sam na odjelu "Fitnes" kupio bijele majice s dugim rukavima, jer na odjelima za sportove na vodi nisu imali "majice za UV zaštitu", a koliko je meni poznato, svaki sapun je antibakterijski, kao što je i svaka krpa "UV zaštita".
Možda bi neke "prave" majice bile bolje, al' kad nemaš posunčan ten i iznajmiš kajak, ionako si mokar, a cilj je da i sutradan smiješ na sunce. (Vrijedi i za brodicu bez tende.)

Leo:
moja majica je iz Lidla i samo mi je žao što nisam kupio još koju..
Ma to anti ovo anti ono, uopče ne gledan.
Zapravo jedino što su mi ljudi koji duže koriste poliesterske preporučili da kad se pere poliester ni slučajno omekšivača jer mu strašno poveća higroskopnost .

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version