Brodovi > Vaša plovila

Evo i mene & LUCKY Jeanneau Sunshine 38

<< < (2/71) > >>

vragec32:
Hvala na iscrpnom odgovoru.
Sad vidim i ja da u naslovu teme piše koji je brod  :BangHead: ... no tko čita naslove.
Lijep ti je brod, djeluje jako, jako uščuvano i dobra cijena.
Dobro more ti želim s njim i puno ugodnih milja. :)

 

Strici:
Čestitam na povoljnoj kupovini lijepe jedrilice. Povoljna cijena, je razlog i starosti broda, pa tko zna što je stakloplastika i donekle se razumije u tehniku, ne treba se zbog godina brinuti, jer će ga ta stakloplastika sigurno i nadživjeti. Pišeš, vjerojatno u ushićenju o mnogočemu što je s brodom kupljeno, kao i o 500 sati rada motora. (sveisto pogotovo kupac nesmije sve vjerovati :laughing7:)
Kad se uzbuđenje slegne, pomalo se dođe na stvarno stanje, i pored ne imanja vremena, sigurno se mnogo štošta dade onako usputno obnoviti, jer 29 godina je dugo vremena, pa da je brod bio samo stalno na vezu, ono ostavi tragove; usporedi s tvojim; 60-godišnjaka.
Tako nema frke, imat ćeš puno veselja, tvoja supruga ponajviše, jer je to lijepa luksuzna jedrilica, a i jedri dobro, odnosno ona će jedriti onako kako ćeš ju opsluživati.
Ja sam o Biskajskom zaljevu mnogoštošta čuo i savjetujem ti da ga dobro proučiš, jer on nije mačji kašalj, a supruga ako nije naučena na brod i jedrenje, za kasniji "mir u kući", neka se ako baš hoće prije nego doploviš u Jadran, ukrca negdje poslije Gibraltara. A sa sobom uzmi nekog prijatelja koji zna jedriti i pozna Biskaj. I više nego obavezno do vrha pun tank nafte i koji kanistar pride :icon_scratch:
Dobro došao na Jadran.

estan:
U svakom slučaju jako dobra kupovina. Najveće prednosti će pokazivati na dubokom oceanu, zbog sigurnosti i udobnosti, a najviše mana kad joj budeš tražio vez. Ako nije tajna, u kojem ga dijelu lijepe naše misliš držati na vezu. Na Zadarskom području, u obzir dolazi jedino Uskok (u kojemu je lista čekanja duža od opsega ekvatora) te Kukljica (sumnjam da i u njoj ima mjesta)  i prave komercijalne marine. Sve ostalo je za nju plitko. U Splitu ima više lučica u koje bi mogla, ali i tamo je gužva poprilična, a u nekima su i cijene neumjerene, ali ipak dosta povoljnije od onih u marinama. Ako misliš živjeti na brodu tada možeš biti malo u marini i malo po raznim dobro zaštićenim valama po škojima. To bi još bilo najljepše, ako si to ti i žena možete priuštiti, tj. ako ćete skupa u mirovinu ili pa neki posao možete obavljati putem Interneta s broda.

Strici:
Estane, neko ko je kupio takvu jedrilicu se je sigurno prije dobro informirao, siguran sam. A da nije bez šoldi se podrazumijeva. Jer danas nije frka kupiti brod, ono ostalo pravi glavobolju, da ne počnem pobrojavati, a ne znamo o novopečenom ništa; ko zna možda je neki Bodul, pa mu vez pred kućom?
Takvi mogu danas imati i poveće jedrilice. Kažem povoljno kupiti nije danas frka, ali za tri godine takvu svoticu lako potrošiš na sve okolo naokolo takvog broda :icon_scratch:.

Tihač:
Zanimljivo je bilo pročitati i pogledati slike, nadam se da će biti i nastavaka, kad počne jedrenje.
 
Što se tiče ovog:
 >Imam jedan problem druge slike su od 1.3 -35 Mb i njih ne mogu upload samo ovih par slika sa manjom rezolucijom.
postoji mnogo programčića kojima se slike mogu smanjiti. (Već postoje u Windows OS ili se doda IrfanView koji je OK i besplatan).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version