Škola jedrenja za neznalice > Jedrenje za početnike

NAJVAŽNIJE ZA (SKORO) SVAKOG JEDRILIČARA

(1/8) > >>

Strici:
Vaša mišljenja prosim ljepo :toothy9: Znam da ih svi imaju, ali neče pisati jer sam baš ja otvorio temu (a otvorio jer drugi neče). No sigurno imaju mogučnosti to reči nekom drugom, (naprimjer poslati PM nekom ko se ne libi pisati). Mislim da bi bilo jako zanimljivo šta se po tom pitanju misli. Naravno da ja imam svoje mišljenje, po meni stvarno najvažnije, no otom potom, ako tema zaživi :angel4:

Mala od portala:
Ne znam na što si mislio, Strici, kad si otvorio ovu temu. Je li ti u mislima bila oprema koju treba imati na brodu ili pak karakteristike jedriličara? Zato ću se okrenuti ovom drugom, jer mi se čini da je neke osobine jedriličara teže "nabaviti" odnosno steći, a oprema se svaka može kupiti.   :icon_scratch:

Sigurnost u sebe, mirnoća i psihička stabilnost su najvažnije odlike dobrog jedriličara. Ali, za reć pravo, nešto od toga imaš ili nemaš u sebi, a ostalo se stječe s vremenom, s preplovljenim miljama i sa iskustvom.

traktor:
Šteta, po tome ja neću nikada postati  dobar jedriličar.  Ja sam  nesiguran, nikad miran a psihički sam nestabilan. A osim toga volin lovit ribu a po Štriciju  jedriličar se treba maksimalno kloniti tog poroka.
Neš ti,  za jedriličara je najvažnije da zna plovit i da ima dobar brod.  :notworthy:

Strici:

Nije ono najvažnije šta ču kasnije reči, ali me škaklja ovo gore napisano, pa kako ja to raštrkano često radim, evo preko reda malo po več napisanom.
Ono šefica se misli šta sam mislio, a nije ni pinkicu pogodila, da kažemo u tricu od sinjske alke, iako je trica važna, i to jako važna, da kažemo to je oprema i sve oko opreme. Dvica bi bila ono osobine i kako ih steči. Ustvari trice i dvice ima najviše i veoma je važno, a da bi se pogodilo, ima ovdje jedriličara sa svakakvim iskustvima, pa se nadam da če pogoditi dvicu i tricu.
Ja sam pak "sridu" rezervirao za sebe, (to si ja zamislio umislio, znate ono, nočas mi se snilo, da... neznam kako ide ona lijepa pjesma :laughing7:) i mislim ako Vragec ne pogodi šta ja to mislim, onda to neče niko. Estan bi mogao, no on nema fantazije, Robi je u drugim mislima, no možda se i nađu neki jedriličari koji misle ono iz dubine :icon_scratch:.

traktor:
Što, da ima vjetra?  :toothy4:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version