Brodovi > Vaša plovila

show 29

(1/9) > >>

marcon:
evo da prestavim i moju jedrilicu show 29 9m duga ali preko cijele duzine je bliza 10 m siroka je 3m a jarbol neznam bila je jako zapustena pa sada je sredujemo pomalo za drugo ljeto imam smo dva jedra koja su u losem stanju acemo ih rijesiti motor je bio torpedo 10-24ks blokiran ali ce ici novi kubotica 20ks sada je moram izvaditi van ofarbati  koper  mozda bocne linije ,malo unutrasnjost drvenariju skaj frizder itd. sve u svemu trebala bi doc super kada je zavrsim .probali smo jedriti s njom 3puta i odlicno je najljepse mi je kada so isli u orcu kada se nagne i potegne vas napred i onda uzme se bevandica i pomalo :sail:

Y40:
Sav napor na sređivanju broda se zaboravi kad se počne ploviti anim19 Pa daj kakvu sliku gore, da vidimo kako brod izgleda.

Johnny:
Pozdrav susjed i želim ti da ga uspješno središ do sezone.  :sail:

marcon:
evo malo slikakoliko je bilo koralja na kormilu i trupu, cijeli dan je radila spacula i ciscenje

marcon:
napora ce biti puno za sredivanje vec smo malo rijesili unutrasnjost ,ofarbali plastiku i drvo lakirali ,nove spuzve a ima ih dosta , tek da se moze spavati na njoj . a sada je naj gore  napraviti stalak i izvaditi van i onda sljede prave muke i novaca ,ali sve se zaboravi kada je stavis u more i krenes jedriti i na dite

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version