Meni je tangun velik i težak i zaista me strah ići na provu dok brod plovi sam, da me ne baci u more (nemam autopilot, a da nabavim neki nepouzdani ne vidim neki smisao). Zato ga ipak ne koristim za jedrenje u duboku krmu, već radije ostavim samo genovu, bez jedra (može i obrnuta kombinacija, ako je vjetar jako slab) pa tako mogu jedriti i čistu krmu bez problema. Ako je vjetar jak, više od same genove mi ne treba, jer i tako brod tada ide oko svoje kritične brzine, a po dovoljno jakom (a to je svaki vjetar koji se pristojno osjeti na koži) vjetru nije problem ni leptir bez tanguna. Kod brodova, koji lijepo jedre u drugim pravcima, ali u duboku krmu im jako padne brzina, spinaker je nužna stvar ukoliko se hoće pristojno jedriti s krmenim vjetrom, ali, za pravi spinaker opet treba koristiti tangun. Spinakeri i genakeri su također prava stvar za barke koje mogu izglisirati. No, kako moja jedrilica ionako ne ide preko šest čvorova (ajde, možda bi se navuklo ipak sedam s golemim spinakerom, ali ne vidim smisao u ulaganju u to jedro zbog rijetkih situacija kad bih dobio taj jedan čvor) ja jedrim samo s jedrom i đenovom, odnosno, samo s jedrom kad jedva jedvice nešto puše. Naravno, ja jedrim samo za svoj gušt, ne za rezultat na regati, gdje i male razlike u brzini puno znače. Ipak, jako mi je žao, što sam prije dosta godina propustio priliku kupiti nekorišteni genaker od 25 kvadrata s mehanizmom za rolanje. Poslužio bi mi dobro i na bivšoj i na sadašnjoj jedrilici, a cijena mu je bila vrlo povoljna. Nažalost, takuin mi je bio prazan i nisam ga mogao uzeti. Dobro bi poslužio kod neznatnih vjetrova od laške orce do pola krme, a takve su situacije česte kad je ljeto vruće i sa slabim te nestalnim vjetrovima, kakvo je baš ovo tekuće.