Sponzorirani članak

Foto: Facebook

 

Nije prošlo puno od otvaranja nove zanimljive nautičke destinacije u zadarskom akvatoriju početkom ovoga ljeta, a nautičari su prepoznali vrijednost i položaj sidrišta Kranje u istoimenoj uvali otoka Vrgada. I sidrište i grill bar „Lagani“ brzo su osvojili srca nautičara, ali i ostalih gostiju Vrgade. Svjedoče tome i oduševljeni komentari i iskustva onih koji su barem jedan dan proveli u ovom raju, puneći baterije u miru i tišini i upijajući ljepotu prirode, ali i uživajući u bogatoj gastronomskoj ponudi grill bara.

 

„Prekrasna, vrlo ugodna konoba na otoku Vrgadi s izvrsnom kuhinjom, izuzetno ljubazno osoblje, fantastična hrana, vrlo bogata i ukusna. A pogled na uvalu ... ludilo!!! Miris Kariba. Preporučujemo svima da se ovdje zaustave. A imate li sreće vidjet ćete i dupine“ napisala je na Facebook stranici sidrišta Antje, oduševljena gošća iz Njemačke. S tim se mišljenjem slaže i Bernhard također iz Njemačke. „Lijepa uvala s vrlo lijepim barom. Odlična za jelo, a domaćini su vrlo prijateljski“ napisao je gost iz Njemačke u svojem osvrtu na Fejsu, koji obiluje 'lajkovima' i odličnim ocjenama brojnih domaćih i stranih nautičara i gostiju:

https://web.facebook.com/pg/anchoragekranje/reviews/?post_id=2009270855752837&referrer=page_recommendations_home_card&ref=page_internal

 

Razgovarali smo i sa koncesionarom sidrišta i vlasnikom grill bara „Lagani“ Matom Zoricom, upitavši ga kakvi su prvi dojmovi gostiju. Skromno nam je odgovorio: „Nema potrebe previše se hvaliti. Mislim da komentari zadovoljnih gostiju na našoj Facebook stranici sve govore, a njihove su nam pohvale najbolji motiv da budemo još bolji i da kvaliteta naše usluge još raste“ kazao nam je kratko Zorica. Odlična ponuda ribe, školjaka, dalmatinskih specijaliteta, bogata vinska karta i velik izbor bezalkoholnih pića, a sve začinjeno mirisom borova i pjesmom cvrčaka, dovoljna su garancija zadovoljstva svih koji svoj pramac okrenu prema uvali Kranje. A kad jednom omirišete ovaj vrgadski raj zasigurno ćete mu se ponovno vratiti.

 

Nautica Portal