Garmin je s ponosom upravo objavio da je pripojio Navionics S.p.A., neovisnog proizvođača elektroničkih navigacijskih karata i mobilnih aplikacija za pomorsku industriju diljem svijeta.

 

"Navionics je odavno poznat kao vodeći dobavljač vrlo preciznih navigacijskih karata i mobilnih aplikacija za nautičare" rekao je Cliff Pemble, predsjednik i CEO Garmin. "Kombiniranjem Navionics sadržaja s Garminovim BlueChart® i LakeVüTM sadržajem, moći ćemo ponuditi najbolje raspoložive širine i dubinu pokrivenosti nautičarima. U nastavku planiramo zadržati Navionics marku i nastavit ćemo podržavati Navionicsove postojeće klijente. "

 

"Od našeg osnutka, Navionics je predan u stvaranju proizvoda koji poboljšavaju iskustvo plovidbe", rekao je Giuseppe Carnevali, osnivač i predsjednik Navionics tvrtke. "Garmin dijeli našu strast usluživanjem pomorske industrije i savršena je tvrtka koja nosi snažnu marku proizvoda i ugled Navionicsa u budućnost".

 

Osim popularne aplikacije za plovidbu, Navionics je razvio opsežan repozitorij nautičkih karata za oceane, rijeke i jezera. Mnoge od ovih karata razvijene su Navionicsovim vlastitim istraživanjima, obavljenim na terenu i daljinskim mjerenjima, kao što su satelitske slike i zračni laserski skeneri.

 

Garmin