images Tradicionalni Zagrebački nautički sajam održat će se od 13. do 17. veljače 2013. u paviljonima Zagrebačkog velesajma, a u svom 22. izdanju izložit će bogatu ponudu brodskih motora, opreme za ronjenje, ribolov i jedrenje, te nautičke odjeće i obuće, što tu priredbu redovito čini dobro posjećenom, kao i poslovno najuspješnijim nautičkim sajmom u regiji.

Kao nezaobilazno mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih proizvođača plovila, ali i domaćih brodograditelja, zagrebački nautički sajam dugogodišnji je član IFBSO, međunarodnog udruženja najvažnijih svjetskih organizatora nautičkih sajmova. Sajam prati slogan „Ploviti, otkrivati, živjeti“, a hrvatskim malim brodograditeljima nude se posebne pogodnosti kako bi posjetitelji u sajamskim paviljoniima mogli vidjeti ono najzanimljivije iz njihovih škverova. Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu.

Zagrebački sajam nautike pratiti će i mnogobrojni stručni skupovi u organizaciji udruga malih brodograditelja, a biti će tu i bazen u kojem će ronioci iz Hrvatske i inozemstva demonstrirati svoje umijeće i još mnogo atraktivnih sadržaja zbog kojih se isplati biti na ovom sajmu.

Po prvi puta, uz sajam Nautike istovremeno se održavaju i CROTOUR – međunarodni sajam turizma, INGA – međunarodni sajam hrane i pića, te HOTEL & GASTROTEH – međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa.

Zagrebački velesajam

http://www.zv.hr