images Ovim putem vas želimo pozvati na prezentaciju usluga i mogućnosti za poslovnu suradnju tvrtke Boatshed, jedne od vodećih svjetskih brokerskih grupa koja će se održati 25. veljače u sklopu Zagrebačkog sajma nautike u dvorani kluba izlagača u 13 sati.

Boatshed Croatia, član jedne od vodećih svjetskih grupa nezavisnih yacht brokera nastavlja razvijati poslovanje i ovoj godini, nudeći profesionalnu uslugu uz pomoć više od 100 brokera širom svijeta i najveće baze registriranih potencijalnih kupaca te uz oglašavanje na svim vodećim internetskim portalima i oglasnicima.

Nautičkim tvrtkama koje žele proširiti svoje poslovanje možemo također ponuditi novi ali već provjereni poslovni model (Boatshed White Label),pomoću kojega mogu, koristeći resurse Boatshed grupe, proširiti svoju djelatnost na posredovanje u prodaji rabljenih plovila i ostvariti dodatni izvor prihoda. Zainteresirani smo također i za suradnju s pojedincima koji imaju određeno znanje o nautici i brodovima koji žele surađivati s nama i sudjelovati u širenju našeg poslovanja kao agenti ili yacht brokeri.