images Na sjednici Nadzornog odbora Društva Adriatic Croatia International Club d.d. (ACI d.d.) održanoj u petak, 1. ožujka 2013. godine, Dražen Nikolić imenovan je novim članom Uprave. Dražen Nikolić pridružio se kao član Uprave nedavno imenovanom predsjedniku Uprave Bruni Bonifačiću, a bit će zadužen za prodaju, marketing i razvoj poslovanja, priopćili su iz ACI-ja.

Na tom će mjestu Nikolić zamijeniti Antu Violića, bivšeg predsjednika Uprave ACI Cluba koji je smijenjen prošle godine, a na čelu tvrtke je bio sedam godina. Nakon smjene za novog predsjednika Uprave imenovan je Bonifačić, a Violić je, prema priopćenju ACI-ja, podnio zahtjev za prestanak radnog odnosa.

Prema ranijim najavama Uprave, aktivnosti u narednom periodu bit će usmjerene na realizaciju planova u funkciji novog razvojnog ciklusa ACI-ja. Dugogodišnje poslovno iskustvo Dražen Nikolić, po zanimanju psiholog, gradio je na rukovodećim pozicijama u nizu vodećih hrvatskih tvrtki. Nakon sudjelovanja u domovinskom ratu poslovnu karijeru započeo je u Plivi d.d. gdje je nakon pet godina prešao u Europapress Holding d.d. a zatim u McCann Erickson Hrvatska gdje je obnašao funkcije direktora Strateškog planiranja i novih poslova te člana Uprave. Prije dolaska u ACI, devet godina bio je predsjednik Uprave Raiffeisen Consultinga.

ACI / Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture

Foto: ACI Club